2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر بی پول😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بتونه و نده صددرصد طلاق ولی اگه واقعااا نداشته باشه و خودش تو سختی باشه و سعی داشته باشه زندگیتون و بهتر کنه سعی میکنم باهاش بمونم،خودتون هم برید سر کار،اگه ماشین دارید همسرتون بره اسنپ یا لاقل دو شیفت کار کنه

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
خسیس نیست.. میره سرکار.. حقوقش خیلی کمه.. 

خودتم کارکن خب 

دخترم! به یاد داشته باش آنقدر دوستت دارم که به خاطرتبا تمام سختی های دنیا خواهم جنگید.به من تکیه کنکه تکیه گاهت عاشقانه دوستت دارد❤️

من مجردم 

اگر ببینم ادم بی مسئولیتی نیست و میره سر کار باهاش مدارا میکردم اما باید علتش را بفهمید مثلا اینکه ول خرجه یا اینکه بدهی  و قسط زیاد دارید یا حقوقشو به موقع نمیدن علت اینکه با توجه به اینکه میره سرکار ولی دستتون خالیه چیه ؟

نمیشه شغل بهتری پیدا کنه یا خودتونم تو خونه یه کاری داشته باشید

خب عزیزم بستگی ب شرایط داره.

اگر برای کسب درآمد تلاش میکنه و زحمت میکشه، از فکرش استفاده میکنه اما خب ب دلایلی موفق نشده،درکش میکنم و باهاش کنار میام و حتما کمکش میکنم.

اما اگر تنبل و بی عاره و اصلا براش مهم نیست که دارم سختی میکشم،اول چند بار تذکر میدادم ،با بزرگترا مطرح میکردم بهش فرصت میدادم اگر درست نمیشد طلاق میگرفتم.

آره بعد بعضیا زود قضاوت میکنن.. فکر میکنن به خاطر بی پولی میرم طلاق میگیرم.. الان دقیقا یکساله 1هزار ...

اول سعی کن مستقل شی با همچین شوهری 

به زورم شده مستقل شو

ببخشیدا الان با این شوهر باید دلت به چی خوش باشه؟

نینی سایتیا کلا اگه کتکم بخورن خیانتم ببینن بدبختی م بکشن براشون مهم نیست به هر نحوی شده مبخوان فقط شوهر داشته باشن

🏃🏻‍♀️

من باشرایط خییییییلی بدتر ازاینی که گفتیو هم داشتم شوهرم اوضاع خیلی بدی داشت ولی من اونو بخاطره خودش میخواستم نه پول ومال دنیا الحمدالله ازاون امتحان هم سربلند دراومدیمو الان خدارو هزارررررران بار شکر اوضاع خیلی بهتر شده وشوهرم هم یادش مونده با بدبختی هاش کنار اومدم با جون ودل 

اصلا کلمه طلاق به ذهنم هم نمیرسه این موقع ها چه به رسه بهش فکر هم کنم خدایی نکرده

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................