2777
2789
عنوان

رفتار با شوهر بی پول😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2708 بازدید | 100 پست
یا قبلش برو به مغازهایی هست بازار که ترشی یا خیارشور یا این چیزا میفروشن صحبت کن بگو مثلا بگو ترشی د ...

مرسی گلم

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهمسایه زیاد ارتباط نداریم. توی دیوار میشه اعتماد کرد راحت شماره بذاریم؟ 

من عممم استوری میزاره بیشتر تو واتساپ  واقعاهم ترشیاش خوبه و بصرفه من همیشه میخریدم اونم بدستم میرسوند یا سبزی قورمه پیش خودش میخریدم 

وضع شوهر عمه تون چطور شد  اونم تغییر کرده

شوهر عمم کار میکنه همچنان خب درامدش کمه ولی عمم با همین درامد برا خودش طلا خرید برا بچهاش خرج میکنه رفت وام گرفت مشاغل خانگی ی همچین چیزی گذاشت بانک با اون پول کم کم سرمایه گزاری کرد قسطشو با همین ترشی داد 

اگه بتونه و نده صددرصد طلاق ولی اگه واقعااا نداشته باشه و خودش تو سختی باشه و سعی داشته باشه زندگیتو ...

تن به کار زیاد نمیده.. روزی یک اسباب خونه جابجا میکنه میاد خونه می‌خوابه 

اینقد عاشق خوابه بره نگهبانی کم کم از ماهی 4و نیم هس تا 6و 7 اخه این چه کاریه ی روز در میون اونم ر ...

به فکر پسرمم... دلم نمیخواد بچه طلاق بشه.. اگه برم سرکار باید قید شوهرمو بزنم.. طلاق عاطفی میگیریم اینطوری

تن به کار زیاد نمیده.. روزی یک اسباب خونه جابجا میکنه میاد خونه می‌خوابه 

بشین باهاش خوبب حرف بزن بلکه به خودش بیاد این جوری که نمیشه 

لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است       دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩‍🦯👩‍🦯           
باهمسایه زیاد ارتباط نداریم. توی دیوار میشه اعتماد کرد راحت شماره بذاریم؟  

تو دیوار میشه چت دیوار رو فعال کنی که شمارت نیافته 

ولی یک شماره مخصوص اینکار بخر نخواستی کار کنی یا موقع ظهر خاموش کن و میفهمی هم مشتری زنگ زده

با خط الانت نرو دیوار

میتونی هم از اقوام خودتون شروع کنید

آره روزی 4 ساعت میره سرکار😔😔

شرمنده هااینومیگم شوهرت کجاش زحمتکشه..منم ۲ سال وضعمون افتضاح بود ولی همسرم هیچ وقت واسم از خوراک کم نذاشت.تواون مدت هیچ وقتدخونه نموند همش دنبال کاربود ب هردری میزدچن تاکارراه انداخت ضرر زیادی کرد ولی بالاخره اخرش موفق شد.الانم شکرخداخوبه....ایشالله مشکل شمام حل میشه ولی شوهرت یکم بیخیاله معلومه فقط شماخیلی نگرانی

۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢