شما اگه شوهرتون بی پول بود حتی توان خریدن گوشت و مایحتاج خونه رو نداشت.. هرچند ماه اونم با کلی بدبختی پول جور میکرد و واسه خونه مواد غذایی میخرید.بهتون هیچی پول واسه خودتون نمیداد.. چه برخوردی داشتین؟؟ با صداقت جواب بدین خودتونو توی اون شرایط بزارید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهر عمم کار میکنه همچنان خب درامدش کمه ولی عمم با همین درامد برا خودش طلا خرید برا بچهاش خرج میکنه رفت وام گرفت مشاغل خانگی ی همچین چیزی گذاشت بانک با اون پول کم کم سرمایه گزاری کرد قسطشو با همین ترشی داد
تن به کار زیاد نمیده.. روزی یک اسباب خونه جابجا میکنه میاد خونه میخوابه
بشین باهاش خوبب حرف بزن بلکه به خودش بیاد این جوری که نمیشه
لطفا برای شادی روح مادربزرگ مهربونم صلوات بفرستید،۱۴۰۰/۶/۱۸رفتش پیش خدا.فقر چیزی را نداشتن است اما آن چیز پول نیست،طلا و غذا نیست،فقر گرسنگی نیست،فقر همان گرد و خاکی است که بر کتاب های به فروش نرفته کتاب فروشی می نشیند،فقر پوست موزی است که از پنجره یک ماشین به خیابان انداخته می شود،فقر شب را بی غذا سر کردن نیست،فقر روز را بدون اندیشه به سر بردن است دوستان من قبلا خواننده خاموش بودم😅 هر کسی یه نظری داره پس بیاید به نظرات هم احترام بزاریم،باتچکر🌹دلگیرم از جماعت نی نی سایتی👩🦯👩🦯
شرمنده هااینومیگم شوهرت کجاش زحمتکشه..منم ۲ سال وضعمون افتضاح بود ولی همسرم هیچ وقت واسم از خوراک کم نذاشت.تواون مدت هیچ وقتدخونه نموند همش دنبال کاربود ب هردری میزدچن تاکارراه انداخت ضرر زیادی کرد ولی بالاخره اخرش موفق شد.الانم شکرخداخوبه....ایشالله مشکل شمام حل میشه ولی شوهرت یکم بیخیاله معلومه فقط شماخیلی نگرانی
۱۳۹۹/۹/۹من توهمچین روزی ب ارزوم رسیدم خدانگام کرده خوشحالم کرده بالاخره منم خندیدم اون ازته دل خدایاااا مرسی😢