2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی حال وخیم دعا لطفا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 32566 بازدید | 930 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی خوشحال شدم الاهی شکر و حرفاتو باور میکنم عزیزم،،خودتو ناراحت نکن همین که بفکر هم نوعت بودی و التماس دعا داری یه دنیا ارزش داره و پیش خدا گم نمیشه

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
منم خیلی خوشحال شدم الاهی شکر و حرفاتو باور میکنم عزیزم،،خودتو ناراحت نکن همین که بفکر هم نوعت بودی ...

قربونت برم عزیز دلم من اصلا زیاد نمیام سایت آخرین تاپیکم یادم نمیاد ماله کی بوده اونشب دلم داشت میترکید همش میگفتم خدایا چیکار کنم چه جوری دعا کنم که یاد اینجا افتادم کار خدا بود اون موقع شب به دلم افتاد الآنم فقط آرزوم شفا همه مریض ها شاد شدن خانواده هاشونه 

خداروشکر.... خیلی به معجزه اعتقاد دارم... ولی چطور شد سریع رفت آی سی یو ، سریع هم شفا گرفت🤔🤔🤔🤔 ...

نمیدونم این تایپک راسته یا دروغ عمه من 95درصد درگیری داشت سکته قلبی امبولی دکترا گفتن دیگه نمیمونه برید برا مراسمش بعدازظهر مراسم گرفتیم براشفاش فرداصبح گفتن دیگه به دستگاه نیاز نداره ومعجزه شد قربون امام حسین برم دلشکسته هارو دست خالی راهی نمیکنه😭

3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان
عزیزم 600تا دروغ محضه،توی بهشت سکینه کرج بیا و ببین چه قیامتیه, حداقل ۵برابر قبل فوتی هست اکثرا هم ج ...

پدر منم بهشت سکینه خوابه .

خیلی جون زیاده ،حتی بچه .

قبر کناریه پدرم یه جون ۲۳ ساله هست ،اون ورتر یه نوجون ۱۳ ساله .

همشون هم به خاطر کرونا رفتن .

خدایا خودت رحمی کن .

این بلا رو از زمین وادمهادور کن حال زمین خرابه .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
ممنون لطفا پر بازدید کنین ممنون میشم من شاید نتونم زیاد سر بزنم به تاپیک مادر خودم با 70 درصد درگیری ...

عزیزم انشالله جفتشون خوب میشند واسه مادرتون کندربخرید هرروز یک تیکه اش روبندازیدتویک لیوان ابجوش بدیدبخوره روزی دولیوان بهش بدید حتما عالیه واسه ریه

شیره تریاک خانواده همسرم مصرف کردند دریغ از یک اثر!!!!تازه بهشون نساخت  خواهرشوهرم حالت تهوع وب ...

حب عزیزم حال ادم بار اول بد میشه....حتی خود دکتر گفت شیره بهترین راه درمانه

اینو بدون تا همیشه تو قلبم میمونیs💖R
خانومااااا خااااااانوما معجزه شد دعا ها گرفت تو همین تاپیک خیلی ها گفتن از نظر علمی برگشت نداره اما ...

خدایاااااااااااااا شکرررررررررت😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

برای سلامتیه آقا امام زمان صلوات🌹❤