سلام لطفاً دعا کنین دختر داییم هنوز سی سالش نشده یه پسر کوچولو داره کرونا گرفته صددرصد ریه درگیر شده کلا مسدوه با دستگاه نفس میکشه تو کماس سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده خونش غلیظ شده دارو هارو پس میزنه ویروس جا ها دیگه رو هم درگیر کرده داره پیشرفت میکنه دعا کنین به پاکی و معصومیت حضرت رقیه و علی اصغر به خاطر سجاد کوچولوش شفاعتش کنن برگرده لطفا پر بازدید کنین دعا یکی مستجاب شد شاید پدر و مادرش دارن دغ میکنن پسرش بی تابه مادره شبا تا صبح گریه میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی خوشحال شدم الاهی شکر و حرفاتو باور میکنم عزیزم،،خودتو ناراحت نکن همین که بفکر هم نوعت بودی و التماس دعا داری یه دنیا ارزش داره و پیش خدا گم نمیشه
قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
منم خیلی خوشحال شدم الاهی شکر و حرفاتو باور میکنم عزیزم،،خودتو ناراحت نکن همین که بفکر هم نوعت بودی ...
قربونت برم عزیز دلم من اصلا زیاد نمیام سایت آخرین تاپیکم یادم نمیاد ماله کی بوده اونشب دلم داشت میترکید همش میگفتم خدایا چیکار کنم چه جوری دعا کنم که یاد اینجا افتادم کار خدا بود اون موقع شب به دلم افتاد الآنم فقط آرزوم شفا همه مریض ها شاد شدن خانواده هاشونه
خداروشکر.... خیلی به معجزه اعتقاد دارم... ولی چطور شد سریع رفت آی سی یو ، سریع هم شفا گرفت🤔🤔🤔🤔 ...
نمیدونم این تایپک راسته یا دروغ عمه من 95درصد درگیری داشت سکته قلبی امبولی دکترا گفتن دیگه نمیمونه برید برا مراسمش بعدازظهر مراسم گرفتیم براشفاش فرداصبح گفتن دیگه به دستگاه نیاز نداره ومعجزه شد قربون امام حسین برم دلشکسته هارو دست خالی راهی نمیکنه😭
3/7/1400فهمیدم داری میای تو زندگیمون خوش امدی فندق مامان