سلام لطفاً دعا کنین دختر داییم هنوز سی سالش نشده یه پسر کوچولو داره کرونا گرفته صددرصد ریه درگیر شده کلا مسدوه با دستگاه نفس میکشه تو کماس سیستم ایمنی بدنش ضعیف شده خونش غلیظ شده دارو هارو پس میزنه ویروس جا ها دیگه رو هم درگیر کرده داره پیشرفت میکنه دعا کنین به پاکی و معصومیت حضرت رقیه و علی اصغر به خاطر سجاد کوچولوش شفاعتش کنن برگرده لطفا پر بازدید کنین دعا یکی مستجاب شد شاید پدر و مادرش دارن دغ میکنن پسرش بی تابه مادره شبا تا صبح گریه میکنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای خداااا به دعای ما اصلا گووووش نده اصلا مارو نبین فقط ی لحظه ی لحظه کوتاه در کسری از ثانیه به اون طفل معصوم نظر کن من دعام همینه فقط دل کوچولوش بیشتر از این نترکه خداااااااااا ی کوچولو داره با گریه هاش صدات میکنه اون طفل این زن سی ساله تو تی سی یو هس میشنوی میدونم میشنوی دیگه بقیش با خودت 😢😢😢😢😢😔😔😔😔🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏