2777
2789
عنوان

بیمار کرونایی حال وخیم دعا لطفا +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 32566 بازدید | 930 پست
      اره عزیز دلم با دعا ها شما عزیزان البته یه عده ای شک کردن که مجبور شدم نص ...

خدا رو هزار مرتبه شکر ایشالله مادرت ودختر خالت به زودی سلامت و سرحال بشن ،،،خدایا به هیچ کس بد نده ماهم مریض داریم ولی دیگه دکترا قطع امید کردن

عزیز دلم نیازی نیست ب کسی ثابت کنی  بعضیا اینجا بیکارن فقط دنبال تهمت زدن و ایراد گرفتنن  ...

انشاالله عزیز دلم از طرف من  از خانواده هم تشکر کنین انشاالله انشاالله انشاالله واقعا این حال و واسه همه مریض دار ها می‌خوام نیازی نیست ثابت کنم عزیز دلم حالا که معجزه خدارو دیدیم دوست ندارم با این حرف ها خراب بشه دوست دارم بمونه و امید بقیه باشه ساناز نمونه یه معجزه کامل بود کسی که از نظر علمی برگشتش صفر بود تا قبل تاپیک من تو همین حال بد بود به این سرعت با کلی دعا برگشت این تاپیک و دعاهاش معجزه ای بود واسه همه مریض دارها 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد اینجور از دست دادن رو کشیدم 

عموی بزرگم که ستون فامیل بود یه سال پیش کرونا گرفت فوت کرد بابام و عمو کوچیکم همون موقع تو بیمارستان بستری بودن حالشون بد بود

اون‌روزا مثل یه کابوس بود 

بدترین قسمتش این بود ک من سر یه موضوعی از عموم ناراحت بودم و خونش نمیرفتم هی میگفت چرا ارزو ناراحته خونم نمیاد 

الان هر وقت از جلو خونش رد میشم همه ی غمای عالم میاد تو دلم میگم کاش زنده بود میرفتم رو دست و پاش میفتادم 😔😔😔

من درد اینجور از دست دادن رو کشیدم  عموی بزرگم که ستون فامیل بود یه سال پیش کرونا گرفت فوت کرد ...

عزیز دلم چه روز ها سختی رو گذروندی خدا به پدرتون عمر طولانی و سلامتی بده سایشون رو سرتون باشه خدا رفتگانتون رو هم رحمت کنه انشاالله بیاد تو خوابت با عموتون صحبت کنین 

سلام عزیزم خداروشکر که حال دخترداییتون خوب شده😍🥰 میشه بگید کدوم بیمارستان و کدوم شهر بستری هستن؟ ...

ممنون مشهدیم عزیزم بیمارستان امام رضا بود بیمارستان ها خیلی بهتر داریم تو مشهد اما شبی که حالش بد میشه آمبولانس میبرش همین بیمارستان و دیگه هم اجازه انتقال ندادن البته دکتر دلسوزی داشت خدا حفظش کنه همه تلاششون رو کردن 

ممنون مشهدیم عزیزم بیمارستان امام رضا بود بیمارستان ها خیلی بهتر داریم تو مشهد اما شبی که حالش بد می ...

خداروشکر 😍❤️

بیمارستان امام رضای مشهد ؟؟؟

گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️
وای تروخدا برای خانواده منم دعا کنین ،کرونا گرفتن ،کسی میدونه چه چیزایی مقویه و اثر کرده ؟

اگه خدای نکرده ریه شون درگیر شده دمنوش کندر عالیه (البته کندر خوراکی)

روزی 3 بار هر بار 2-3 حبه کندر رو مثل چایی دم کنن بخورن

درد ما جز به ظهور او مداوا نشود...