2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 75 پست
جاهایی که کم کاری کردمو حساب نمیکنم جاهایی که جز خودش هیچکس نمیتونست میدونست و دستگیرم نشد رو میگم&n ...

همون جایی که کم کاری نکردی خدا کمکت کرد و اختیار و راهنمایی بهت داد

از مشکل شما خبر ندارم ولی قطعا میدانم خدا براش فرق نمیکنه ،به این معنا که اگر کار شما رو راه می انداخت(به ذهنیت خودتون) مگر از خداییش کم میشد؟

باید بیشتر بررسی و ریشه یابی بشه

بعضی وقتها امتحانه

بعضی وقتها میخواد ظرفیت وجودیت بالاتر ببره و...

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله البته تا نببینم که نمیدانم  که معتبر هستش یانه؟

ببین اینجا فقط این کانال ها ادعیه و احادیث میذارن

و موقع مراسم ها متن درمورد امام و پیامبر.

درمورد خدا و اثباتش حرفی نمیزنن فک نکنی این چیزاست.

من اصلا عضو کانال هایی ک برای خدا می نویسن و یا ضدش هستن نمیشم. 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
من میگم خدا وجود داره میگم میبینه میتونه میدونه میشنوه ولی نمیخواد کاری برام بکنه چون فقط دوستم ندار ...

عزیزم خدا به ما قوه ی عقل قوه ی اختیار و .. داده که خودمون پیداش کنیم همه چیو،تو دنبال هرچیزی که بری خدا تو اون مسیر کمکت میکنه حتی اگه دنبال خلاف بری،چون به تصمیم تو احترام میزاره.ولی هی برات نشونه میفرسته که بیراهه نری و اگه به حرفش گوش کردی بازم دستتو میگیره اگه گوش نکردی هم باز دستتو میگیره

ببین اینجا فقط این کانال ها ادعیه و احادیث میذارن و موقع مراسم ها متن درمورد امام و پیامبر. درمورد ...

بله

خوب اگه ادعیه ها و احادیث از کتب معتبر باشه خوبه.

اضافه اینکه حتی احادیث وودعا ها هم یه تخصصی میخواد که میبینی یه وقتی برا هر کسی نمیشود ،دستورش داد.

مثلا فلان ذکر هزار بار بگو شاید برا فرد خاصی باشه نه همه

اما عمومات مشکل نداره مثل زیاد صلوات فرستادن و...

چون ضرری هم نمیزنه ولی اگر کسی بدون استاد اخلاق بیاد ذکر خاصی  بگه و نتیجه نگیره تقصیر خودشه....

در مورد خدا هم البته خوب وظیفه داریم که اطلاعاتمون بالا ببریم تا با شبهات یه عده از راه بدر نشیم.

البته بهتر هستش از کتب معتبر استفاده کنیم.

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
بله خوب اگه ادعیه ها و احادیث از کتب معتبر باشه خوبه. اضافه اینکه حتی احادیث وودعا ها هم یه تخصصی ...

افرین اره منم موافقم ک این ها برای همه جواب نمیده. منم خودم همرو راستش امتحان کردم و اونایی ک برام جواب داده رو نگه داشتم. مخصوصا اونایی ک برای دوری از هوای نفس و موقع بیرون رفتن خونه برای حفاظت و رزق و روزی بوده.

هرکسی باید مراقب خودش و رفتار و افکارش باشه ب بقیه کار نداشته باشه ک چی میگن چیکار میکنن. هرکسیو توی قبرخودش میخوابونن

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
ولی من با کسی جز اون خوشبخت نمیشم  من شاید خیلی بزرگ تر از سنم باشم و میدونم ک نمیشم  یا ...

شاید چند سال بعد خودت ب این نتیجه برسی که خوب شد بهش نرسیدی.نمیدونم چند سالته ولی اگه سنت زیر بیست و پنج هست مطمن باش یروزی نظرت برخاهد گشت.یادت بیار بچه ک بودیم چ ارزوهایی داشتیم بعصیاش خنده دارن اگه بعصیاش براورده میشدن الان بدبخت بودیم .مطمن باش چند سال بعد ارزوهای الانت بعضیاش بنظرت بدبختی خاهند اومد 

مشکل من جسمی نیست متولد 70هستم ارشد محیط زیست دارم ی دختر سه ساله هم دارم کار لازمم به لحاظ اقتصادی ...

عزیزم یه سایتی هست کلی آموزش رایگان داره از آشپزی گرفته تا خیاطی و عروسک دوزی و جواهردوزی و پرده دوزی و کلی هنرهای دیگه....با همه آموزشهایی که تا حالا دیدم فرقداره دقیق توضیح میده لینکشو میذارم ببین اینو قبلا خودم این سایت عضو شدم اما حیف نتونستم استفادش کنم بخاطر دیسک کمرم الانم ارتروز زانوم.ان شاالله خوب شدم استفاده خاهم کرد https://honarbazaar.com/آموزش‌های-رایگان/page/3/

تو برای خدا چیکار میکنی گلم؟

من واسه خدا خیلی کاری انجام دادم خیلی خوبیا کردم

ولی تو دوران زندگیم این نتیجه رسیدم

خدایی وجودنداره خدا میگن مهربون هست دروغ میگن اصلا خدایی نیست من هیچی ازش ندیدم من فقط از اهلبیت معجزه دیدم از خدا هیچی فقط ظلم ظلم ظلم. پس فکر میکنم وجود نداره

اگه وجود داشت خوبی ازش دیده بودم

من‌ازش خوبی ندیدم اخه میگید مهربون هستش

میگه از شما حرکت از من برکت    من تو زندگیم برکتی ازش ندیدم

یه خانم مهربانی هستن که از طریق مدیتیشن ارتباط میگیره با عزیزتون و پیغامشو با چنتا نشونه ازش بهتون میده،

کاملآ رایگان هست لطفشون و برای رضای خدا

بنده اینجا آدرس کانال تلگرام شون رو میذارم،

Medyom7yar

با اجازه بازماندگان ،بعضی از تجارب رو هم تو کانالشون گذاشتن که بسیار جالب و تاثیرگذاره واقعا

کانال

«مدیوم ارتباط با درگذشتگان و خودشناسی»

آیدی تلگرام خودشون Vanya25123