2777
2789
عنوان

اثبات وجود خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 13831 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی انقدر خدا دوست داشته که به دلت انداخته که درباره حرفای اون شبکه ها تحقیق کنی  اون روحانی ر ...

داشتم سمت کفر کامل میرفتم بدون اینکه بفهمم کجا میرم افسرده شده بشدت.درسته مریضیم تقصیر خودمه ولی نمیدونم چرا یکم خوشحالم بخاطرش بااینکه دعا میکنم خوب شم بعد این.اخه دیگه بخودم اومدم خدایا خوبم کن.ولی اگه این مریضی نبود من دنبال اثبات خدا نمیرفتم.ادم تا سالمه خدا یادش نمیفته البته بعصیا بازم شکرگذارن بعصیا مثل من باید بلایی سرشون بیاد تا خدارو صدا بزنن اینجوری باعث میشه که سمت خدا بریم از اینکه حسم خوبه خوشحالم.برای شفا گرفتنم دعا کنید دوستان 

لقد‌ خلقنَا‌ الانسان ‌فی‌کبد؛

• رنج‌ خلق‌ شده؛ برای رشد تو
    #ناامیدنشو!  

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.
داشتم سمت کفر کامل میرفتم بدون اینکه بفهمم کجا میرم افسرده شده بشدت.درسته مریضیم تقصیر خودمه ولی نمی ...

حتما دعا میکنم عزیزدلم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻  امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁   اونم که فکر میکنی منم خودتی😘😂   در ضمن شمایی که من میگی ساندیس خور: آدم ساندیس وطنشو بخوره خیلی بهتر از خوردن مشروب انگلیسیا و آمریکاییاس.
حالا خوبه شما نگفتین قسمت نیست🤗🙂 من کلی تلاش کردم هنوزم‌میکنم و تو اینده هم همینطورع باز ولی کاش ...

بااین پیامت یاد قدیمای خودم افتادم...

۲۴.۵ سالم بود عاشق ی بنده خدایی شدم گفتم الا و بلا این دوسالی هم بخاطرش باخانواده درگیر بودیم و کلی نذر و نیاز...

خلاصه نشد ک بشه 

چندسال بعد ازدواج کردم

الان روزی صدبار خداروشکر میکنم که نذاشت بشه. واقعا الان میفهمم چقدر دوستم داشته 

مامان ۳ تا فسقلی🥰🥰
خدا منو از لیست بنده هاش حذف کرده خیلی وقته صداش میکنم و نمیشنوه سی ساله

مگه میشه؟!

حالا مثلا حذفت کنه چه سودی براش داره؟

کاربر مرد هستم         اگر دین ندارید آزاده باشید...
مشکل من جسمی نیست متولد 70هستم ارشد محیط زیست دارم ی دختر سه ساله هم دارم کار لازمم به لحاظ اقتصادی ...

خدا رو شکر کن که بدن سالمی داری...

پس از  به یک کاری  حالا شروع کن 

منتظر استخدام واینا هم نباش اگرم بود خوب برو ...

من میگم خدا وجود داره میگم میبینه میتونه میدونه میشنوه ولی نمیخواد کاری برام بکنه چون فقط دوستم ندار ...

مگه میشه دوستت نداشته باشه؟!؟!

بعضی وقتها کم کاریهای خودمون تقصیر خدا نندازیم...

بااین پیامت یاد قدیمای خودم افتادم... ۲۴.۵ سالم بود عاشق ی بنده خدایی شدم گفتم الا و بلا این دوسالی ...

ولی من با کسی جز اون خوشبخت نمیشم 

من شاید خیلی بزرگ تر از سنم باشم و میدونم ک نمیشم 

یابهش میرسم یا تو غمش میمونم 

فقط همینطوری واسش تلاش میکنم☹🤗

واسه اینکه به عشقم برسم یه صلوات واسم بفرستین🤗😘😍
ببین عزیزم من بحث آبروم در میون بود که نذر کردم از خدا کمک خواستم که خداروشکر آبروم رو دوبار حفظ کرد ...

البته هر کانالی معتبر نیست...