2777
2789

مادرم یک هفته اس بیمازستان بستری هستش

امروز اکسیژن خونش ۸۲ شده 

۵۰ درصد ریه اش درگیره

اما اشتهای خوبی داره و وضعیت عمومی بدنش تقریبا خوبه...

تا حالا داشتین همچین موردی؟؟

خوب شدن یا زبونم لال از دنیا رفتن؟؟خیلی حالم بده داغونم

بجز مادرم کسیو تو دنیا ندارم

من تو هفته سوم خیلی درد قفسه سینه و تنگی نفس داشتم ،علایم دیگه نداشتم خیلی میترسیدم باز برم دکتر بگه ریه ت خیلی درگیره،این هفته هرروز صبح یه لیوان دمنوش کندر خوردم و چندبار بخور سرکه سیب،الان خیلی بهترم

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر مشکل نداشته باشه و اکسیژنش تا ۸۸برسه مرخص میشه ولی تو خونه هم باید اکسیژن بگیره 

حالا که اشتها داره اگر میتونید براش اب هویج و اب سیب زیاد ببرید 

دکتر به پدرم موز و انبه توصیه کرد 

اره بابا خوب میشه کرونای الان اشتها رو زیااااد میکنه مامان من هروعده رو دوبار میخوره کلییییی هم می ...

جدی میگی؟منم خیلی اشتها داشتم،منظورت اینه دلتا بوده؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

انشا الله دوز داروهاشون را بگیرند ریه شون ترمیم میشه واکسیژنش ثابت بشه روی ۹۰ به بالا مرخص میشن معمولا بعد ۸ روزدارو‌اثر میزاره اگه دیابت ندارند که مشکلی نیست من مادرم بعد از ترخیص تا چندروز خونه اکسیژن هم داره وقندشون کنترل نمیشد انسولین میزنن دیگه