2777
2789
عنوان

گلوو درد در بارداری کمکککککک🥺

93 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من یه چن روزی هس عطسه میکردم الان عطسم خوب شده امروز گلوم درد میکنه احتمالا سرما خورده باشم چیکار کنم چی خوبه برا تسکین بهبود درد گلو خواهش میکنم کمک کنین دعاتون میکنم🙏❤️😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم آب نمک روزی سه بارقرقره کن خیلی عالیه

غذای داِغ میل نکن شیرگرم باعسل

شربت لیموترش وعسل

شربت گیاهی داروخانه ها دارن مناسب گلودرد

انشا زود شفا پیدا کنی

اگرسرماخوردی آب هندونه یاخودش عالیه

خواهر گلم حالا یه روز گلو درد مهم نیس انشالله سریع میره یه وقت میبینی ادم شب زیر پنجره باز خوابیده برای من خیلی پیش اومده یه نصفه روز گلو درد داشتم و خوب شده ولی اگه دنباله دار شد نگو سرماخوردگی فلان پاشو برو دکتر باردار هستی شوخی نگیر   

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

چون باردارم هستی هر چیز گیاهی نخور حتی شربت گیاهی تو داروخانه ها چون یکم خطریه

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
چون باردارم هستی هر چیز گیاهی نخور حتی شربت گیاهی تو داروخانه ها چون یکم خطریه

آره میدونم اما همش استرس دارم میگم نکنه خوب نشم اینا جایی ک نرفتم اصلا کرونا هم ندارم اینم مطمئنم  خیلی سرمایی هستم  خداکنه زود خوب بشم 

خدا خیرتون بده عزیزم🌹

ببین من همه اینها روتوبارداری خوردم

البته بد ویار بودم ماه هفتم تانهم فقط هندونه روزی تقریبا ۴کیلو تمام میکردم چون رفلاکس داشتم 

بعدا تونت دیدم بینایی بچه روقوی میکنه

یه تحقیق کن اوکی بود میل کن 

منظورم جزسرماخوردگی خواص دیگه هم داره

نی نی مبارک باشه  

آره میدونم اما همش استرس دارم میگم نکنه خوب نشم اینا جایی ک نرفتم اصلا کرونا هم ندارم اینم مطمئنم&nb ...

ببین مراقب خودت باش ولی جدی اگه ادامه داشت و علایم دیگه ای هم داشتی جدی بگیر

ببخش نمیخوام بهت استرس بدم ولی وقتی زود ادم پیگیری کنه همون هفته اول جمع میشه میرم خواهرم

ببین مراقب خودت باش ولی جدی اگه ادامه داشت و علایم دیگه ای هم داشتی جدی بگیر ببخش نمیخوام بهت استرس ...

آره عزیزم حواسم هست اگه بهتر نشدم یه فکری بکنم ولی خدا کنه اینطور نباشه زود خوب شم🥺

آره عزیزم حواسم هست اگه بهتر نشدم یه فکری بکنم ولی خدا کنه اینطور نباشه زود خوب شم🥺

نگران نباش بابا این استرس که بدتره توکل بخدا 

خدا حواسش بهمون هست