2777
2789
عنوان

خانمای اقتصاد دان

82 بازدید | 10 پست

بنظرتون دلار بیشتر  بالا میاره یا طلا؟

با ۳۰ میلیون پس انداز  بنظرتون  بدم به طلا  یا دلار    برای یکسال؟

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛

برای یکسال هیچ کدوم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.عزیزم منم بچه م تو هفته ۳۸گفتن طول ران ۳_۴هفته عقبه.اما بقیه چیزها یا متناسب بود یا فقط یه هفته عقب بود

الان‌تو‌تایپیکها دیدم انگار مشکل مشابه داشتی

خیلی میترسم.بنظرت چیزیه؟البته قدخودم کوتاهه اما پسر اولم۵۰سانت بود.

بچه ت خوب بود موقع تولد؟

سلام.عزیزم منم بچه م تو هفته ۳۸گفتن طول ران ۳_۴هفته عقبه.اما بقیه چیزها یا متناسب بود یا فقط یه هفته ...

نه عزیزم نگران نباش   اکثر سونوگرافی  ها اشتباه میکنن مخصوصا اون ماه  آخر ک جای بچه تنگه نمیتونن خوب سایز  دستو پاش‌و بگیرن

خداروشکر دخترم سالمه   قد تولدش ۴۳  بود  الانم  قدش خوبه  خیلی کم کوتاه تر اژ همسناشه

نشد یه آرزویی بکنم  و ریده نشه بهم؛