2777
2789
عنوان

ورم شکم بعد ورزش

1306 بازدید | 3 پست

سلام خانومای عزیز

حدود ده روزی میشه دارم ورزش میکنم شکمم خیلی بزرگتر شده میدونم ب این زودی کوچیک نمیشه ولی نمیدونم چرا ورم کرده دو برابر شده

و خدایی که در این نزدیکیست 

ورزش كردن ممكن است سبب تورم شكم  يا افزايش نفخ شود شايد تعجب كنيد. متخصص تغذيه سایت تولینک مسعود عيسي نژاد به اين موضوع پرداخته است.

در واقع علت خود ورزش کردن نیست بلکه همه اين موضوع وابسته به نوع نفس كشيدن در هنگام ورزش  یا فعالیت بدنی است. در زمان نفس کشیدن هواي زیادی وارد به بدن می‌شود که می‌تواند دو مسير متفاوت را طی كند. اولی ورود به مسير نای و شش‌ها است و دومی ورود به مری و در نهايت معده فرد است.

در افرادي كه ورزش مي‌كنند مسير دوم به ويژه بعد از ورزش و در زمان خستگی سبب ورود ميزان زيادی از هوا به مری مي‌شود چون فرد معمولا از طريق دهان براي رساندن بیشتر اكسيژن تنفس مي‌كند. اين موجب ورود هوای ناخواسته به معده شده و در نهايت سبب نفخ و تورم معده مي‌شود.

به گفته متخصص تغديه اين عارضه روی روند كاهش وزن اثر مستقیم ندارد، ولي اگر اصلاح نشود ممكن است حجم معده را افزايش دهد و داشتن شكم صاف را سخت تر نمايد

вαd dαyѕ вυιld вeттer dαyѕ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.