2777
2789
عنوان

مثلا بمیرم :)

981 بازدید | 111 پست

مصلن بمیرم :)

بیان بگن پاشو دیوونه :)

شوخی قشنگی نیس :)

بیان دستمو بگیرن ببینن سردع :)

نبض؟ 

نمیزنه :)

قلب ؟

نمیزنه :)

یهویی سرو وصدا ی همه بلند شه :)

بگن عه دختر خوبی بودا :)

ببرنم غسل خونع :) مردع شور با ناز بشورع :)🖤

مرده شور با خطای دستم بغص کنع بگع سنی ندارع اینا چیه :)

بعدشم خاعک :)

تمومه رفدن همه :)🖤

رفیقام سر قبرم بگن دلمون برات تنگ شدع :)چ زود رفتی :) کجاع رفتی با این عجله قبر ک فرار نمیکرد :)🖤

حجله سرکوچه :)

اعلامیه های روی دیوار :)🖤

عه برم ببینم کی مردع :)

نزدیک تر میشه.... :)

ینی کی مرده :)

عه ما ک دیروز حرف زدیم باهم :)

اشکاتم قورت بدی :)

یه شب گذشت :)

دو شب گذشت :)

چهل شب گذشت :)

خب دیگه فراموش شدی مبارکع :)🖤

:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😢😢😢😢

یا الله .... . اللهم عجل لولیک فرج .... . صلوات برای ظهور منجی عالم بفرستید ..... . اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .... .           😃😃یکی از بهترین حس های دنیا یعنی فقط تو رو بخواد😌❤                                                            گر بگویم که تو در خون منی بهتان نیست!).              غیر ت‍ـÃـو از همـه دنیـا دیگه‍ سیره قلبـ💘ـم                ❤یه نفره،ولی خب همه کس منه❤                                                  💙باید گشت به دور عشقی که در به کار انداختن خندهٔ تو تبحر خاصی دارد💙                                                   A💏M                                         از یجـایـی بـه‍ بعـد اون دیگه‍ عشقـت نیـست؛تمـ❤ـوم وجـــودته‍)!                                  "Àmĭʼn"
😞💔🚶🏻‍♀️🖤

داری گریه میکنی؟

من دارم گریه میکنم با متنت 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
بله 😞💔حرف دلمه این متن :)

😭😭😭😭😭عزیزم چیشده دلت میخواد حرف بزنی 

منم دلم گرفته 

خدا مراقبته کافیه باورش کنی😍اونی که داری امضامو میخونی بدون صبر اوج احترام به حکمت خداست مطمئن باش خدا مراقبته  
اونقد زیادع ک نمیشه گفت ؛)🤞🏻🖤 شما دوس داری بگو میشنوم♥️

برا منم زیاد هممون خیلی غم داریم 

من یکیشو میگم من با کسی دوست شدم لینقدر گفت دوستت دارم که خام حرفاش شدم ازم عکس داره درسته باححاب ولی حس میکنم میخواد ابرومو ببره چی از این بدتر 😔

برا منم زیاد هممون خیلی غم داریم  من یکیشو میگم من با کسی دوست شدم لینقدر گفت دوستت دارم که خا ...

💔الهی🚶🏻‍♀️نگران نباش عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه اگه اجازع بدین درخواست بدم :)

منم تصمیم گرفتم دگ ب کسی اعتماد نکنم ک کمتر ضربه بخورم  :) 

:)
💔الهی🚶🏻‍♀️نگران نباش عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه اگه اجازع بدین درخواست بدم :) منم تصمیم گرفتم دگ ...

بده عزیزم