2777
2789
با آی وی اف 

آی وی اف هزینش چقده واینکه شما مشکلتون چی بود؟

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍
1بی بی زدم هیچی نشون نداد    دومی زدم منفی

مطمین باش بیبی خطانمیکنه اگرگرفته بودنشون میدادمال من دوروزبه موعدقشنگ هاله انداخت عقب افتادن پری بخاطرداروهاته ازمن میشنوی محض اطمینانم آزمایش بده خیالت راحت بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی وی اف هزینش چقده واینکه شما مشکلتون چی بود؟

من تنبلی تخمدان دارم یکسال ونیم اقدام بودنمیشداصلا دیگه دکترگفت وقتموهدرندم برم آی وی اف تومرکزدولتی شهرمون انجام دادم بجزداروهاوآزمایش هاو...هشت میلیون هزینه داشت 

بعدiui  ای وی اف کردی؟؟چند دوره iui کردی؟

بله فقط یکبارآی یو آی گفتم چون خیلی حال روحیمو خراب کرد دکتربازم پیشنهاددادانجام ندادم بعددوماه اقدام طبیعی رفتم توسیکل آی وی اف 

دختراولم  باتنبلی که داشتم با6-7ماه دارو ..... حل شد باردارشدم

ولله من هرکاری بگی کردم نشد شکرخدا باآی وی اف گرفت الانم ناامیدنباش وقتی یه بچه داری خیالت راحت بازم باردارمیشی حالا قسمتت دست اون بالاییه تامیتونی ورزش کن واسترس نداشته باش ایشالا بزودی بازم نینی دارمیشی 

برای iuu دارویی نخوردم که اثرداروهام باشه  فقط لتروزل که اینم قبلاخوردم پریودم درست بود

همون لتروزول خودش هورمونیه مگه آمپول آزادسازی نزدی؟بیبی هم مال من فکرکنم مدیکور بود 

[QUOTE=204819346]من تنبلی تخمدان دارم یکسال ونیم اقدام بودنمیشداصلا دیگه دکترگفت وقتموهدرندم برم آی وی اف تومرکزدولتی ...[/QUOخداروشکرکه باردارشدی عزیزم

عاقبت روزی از این روزهای سخت کودک من پا به دنیا می نهد😍 آن  زمان بر من خـدای مهـــربــان نـــام شـــورانگیــز مــــادر می نهد😍