2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی ی لحظه میشه بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 60 پست

نه ناراحت نميشدم 

يعنى الان جدا شديم ولى در جريان زندگى متاهليمون

تو لباس پوشيدن و اينا حساس نبودم چون خودش نگاه خيلي خيره و اينا ب كسى نميكرد خيلي معمولي بود 

ولى يادمه يبار خونه همكارش فيلم عروسى گذاشته بودن و خب ماهم بايد ميخكوب نگاه ميكرديم ب فيلم ك ي وقت ناراحت نشن

و همه ارايش و شيك و لباس خيلي باز 

من حسوديم شد كه بهشون نگاه كنه😅 ولى ب رو خودم نيوردم

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا ۳۰

واای من فکر کردم سیزده چهارده ساله

اینو دیگه باید به شعور اون خانم کاملا شک کرد، ربطی به مذهبی بودن نداره. چون نه درکی از موقعیت و مکان داره و نه احترامی به آدمهایی که داره باهاشون معاشرت میکنه.

خب  تو خانواده ی ما این فرهنگ نیست 

نمیدونم ناراحت میشم یا نه ولی اگرم ناراحت بشم نمیتونم از اون خانوم بخوام پوششو عوض کنه ولی چون اون خونه حریم منه  تصمیم میگیرم دیگه باهاش معاشرت نکنم و با کسایی معاشرت کنم که فرهنگ خانواده ی مارو رعایت میکنن .

میگم اونایی که میگن ناراحت میشن اگر یک روز توی ایران حجاب ازاد بشه چکار میکنن؟ من خودمم خیلی حساسم ...

نمیرم لب دریا ییا اگرم برم شب تو هتل چنان تیپ و ارایشی میزنم چنان گردخاکی براش میکنم که تا ی هفته نتونه تکون بخوره 😂حالا تعریف از خود نباشه شوهرم میگه خیلی تیکه ای لامصب یکم خیالم راحته ولی بازم ساکت نمیشینم سرجام

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞