2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای هم از رحیم داره؟رحیم با دخترخالش بهش خیانت میکنه؟

آره دختر خاله اش با چند نفر دیگه میان خونه محبوبه مهمونی 

بعد هرشب موقع خواب رحیم یواشکی میرفت تو اتاق ترتیب دختر خاله اش رو میداد .محبوبه هم میفهمه ولی نمیتونه کاری بکنه

رحیم هم به خاطر دختر خاله همش به مهمونا اسرار میکرد بیشتر بمونید😑😑😑😑

آره دختر خاله اش با چند نفر دیگه میان خونه محبوبه مهمونی بعد هرشب موقع خواب رحیم یواشکی میرفت تو اتا ...

رحیم خراااااببب رحینممممم...کششش

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

قشنگه داستانش ولی اگه تو روحیت تاثیر منفی میذاره نبین من خودم چند شب پیش پیرپسر و دیدم خیلی عصبی شدم ...

واقعا فکرمو درگیر میکنه همون بهتر تاپیک شمارو دیرم

پیرپسر داستانش چیه مانانم دیده میگه مزخرفه

گویا واقعا سختی ها فانی اند و سرسختان باقی‌‌💫🧚‍♂️

آره دختر خاله اش با چند نفر دیگه میان خونه محبوبه مهمونی بعد هرشب موقع خواب رحیم یواشکی میرفت تو اتا ...

بعد جالبه تو شب سراب نوشته بود من میرفتم پیش پسر خالم میخوابیدم توهمات محبوبه بوده

واقعا فکرمو درگیر میکنه همون بهتر تاپیک شمارو دیرمپیرپسر داستانش چیه مانانم دیده میگه مزخرفه

هیچی اونم داستان زندگی یه پدر دوتا پسر مجرد یه پدر هول که فقط فکر پایین تنه اشه