2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی ی لحظه میشه بیاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 60 پست
 من دریا رو دوس دارم اخه    

خب گزینه دوم که گفتمو اجرا کن شب تو اتاق

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه به من چه به ما چه ها اومدن    

اینا همونایی ان که خودشون شلوارک میپوشن😂

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
خوش بحالت من نمیدونم چرا حساسم چیزی ب دیگران نمی گم اما ناراحت میشم

من یه ذره برام سخته نه اینکه حجاب نداره. چون خیلی متناقضیم.

من مانتو میپوشم جلو شوهر اون و حتی جوراب.

خیلی فرق داریم.

ولی ایشون با تاپ، لباس حلقه ای و ... هستن.

اوایل به شوهرمم دست میداد، وقتی دید شوهرم معذب دیگه دست نمیده.

کرونا هم خوب شد مزید بر علت.

در کل وقتی میبینم شوهرم توجهی نداره، برای منم مهم نیست.

اگر شوهرم خدا نکرده بخواد هیزی کنه، مطمئنا بیرون صد برابر خانم برادرش هست.

دیگه چرا باید من به این یه نفر حساس بشم

دختر دایی منه

هیچ نسبتی با همسرت نداره!؟

کلا اگه این مدل ادم باشه برام مهم نیست 

اما

اگه یه دفعه جوگیر شده باشه یکم تو دلم غیرتی میشم 

ولی در کل واکنشی نشون نمیدم

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم

سلام.

استارتر  خدا ' قرآن .

خدا در قرآن میفرماین محرم ' نامحرم ' امر به معروف ' نهی از منکر ' حفظ حریم شخصی'پوشاندن زینت های پا حتی(خلخال).

خودت  عاقلانه بخوان حدیث مفصل از این مجمل.

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
من یه ذره برام سخته نه اینکه حجاب نداره. چون خیلی متناقضیم. من مانتو میپوشم جلو شوهر اون و حتی جورا ...

چون اون دم دسته عزیزم میشه با فامیل ادم خلوت کنه اگه طرف ناتو باشه البته.انقدا من از این تاپیکا اینجا دیدم که نگو.بعدم اونایی که میگن مگه به شوهرت شک داری من میگم از کجا معلوم یک درصد نگاهش بیفته به پاهاش یا سینش یا فلان جاش که حجابش بده یجوری نشه ته مغزش من نمیتونم تحمل کنم بقیه رو نمیدونم خداروشکر خانواده خودمو همسرم از این نظرا خیلی بهم میایم مشکلی نداریم پوشسمون در حد عرفه

الان منم اصلا درست نمیبینم چیزی بگم اما دوس داشتم بلوز شلوار تنش بود ن شلوارک

عزیزم دخترداییت غریبه ک نیست بهش بگو جلو شوهرم شلوار بپوش من ب پوشش دخترای فامیلش گیر میدم الان اونم میگه مال خودتم اینجور 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
نزار شوهرت دیدن این تیپ براش عادی بشه و به اون خانوم تذکر بده....البته نه با زبون تند ولی حتما بهش ب ...

خب چجوری بگم من دوس ندارم مهمانم ازم ناراحت بشه بهش بر بخوره مخصوصا الان ک مجرد بیشتر بهش بر میخوره ممکن فکر بد بکنه 

چون اون دم دسته عزیزم میشه با فامیل ادم خلوت کنه اگه طرف ناتو باشه البته.انقدا من از این تاپیکا اینج ...

نمیدونم والله

من وقتی دقت کردم ، شوهرم جوری میشینه تا باهاش رودررو نباشه و نبینتش.

شوهر من نماز خونه، هیچ وقت به نامحرم نگاه نمیکنه.

ولی در کل من که نمیتونم به جاریم بگم تیپش رو عوض کنه.

میگم خودش میبینه من و شوهرم تا اذان میده ، خونه پدرشوهرم نماز میخونیم.خودش باید مثلا از اول به شوهرم دست نمیداد.

من خودم پسر خاله هام با اطرافیان دست میدادن ولی به من که میرسید فقط کلامی حال و احوال میکردن

چون اون دم دسته عزیزم میشه با فامیل ادم خلوت کنه اگه طرف ناتو باشه البته.انقدا من از این تاپیکا اینج ...

بله من ب همسرم شک ندارم اما خب ذهن مخصوصا مردها همه جا میره مذهبی و غیر مذهبی و دیده و ندیده و ایرانی و خارجی  هم نداره سیستمشون اینجوریه

خب چجوری بگم من دوس ندارم مهمانم ازم ناراحت بشه بهش بر بخوره مخصوصا الان ک مجرد بیشتر بهش بر میخوره ...

نمیدونم ولی باید بگی، مثلا با مهربونی بهش بگو عزیزم دفعه بعد یخورده لباس مناسب تر بپوش شوهرم معذب و.... مهم اینکه با لطافت بگی. 

وقتی وارد حریم تو میشه به هر حال باید یه سری چیزارو رعایت کنه.