2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو بعضی از سایتها و مجله ها خوندم که مردن بعد از چند دیقه زنده شدن یا تو سردخونه غسالخونه زنده شد ...

عزیزم یه سری بیمارستان های دولتی در واقع کشتارگاه هستن تا علائم حیاتی بیمار قطع میشه سریع میفرستن سردخونه نمیگن شاید علائم موقتا قطع شده و فقط احیا لازم داره طرف میره سرد خونه علائم حیاتیش برمیگرده بعدش میگن مرده زنده شد تورو خدا ازتون خواهش میکنم از مغزتون استفاده کنید

زووووود برو بیرون     افرین دختر خوب    

باشششم

نه بابا مشکلی با این موضوعات ندارم و کاملا به مرگ و زندگی پس از مرگ ایمان دارم و ترسی هم از مرگ ندارم 

برای اسی عزیزم مینوسم اگر میخوای دقیق درک کنی موضوعه تاپیکتو حتما پیشنهاد میکنم تمامی برنامه های زندگی پس از زندگی رو دانلود کن و نگاه کن 

خداااااجوووونم بابت همه چیز شککککرت،عاشششقققتم
عزیزم یه سری بیمارستان های دولتی در واقع کشتارگاه هستن تا علائم حیاتی بیمار قطع میشه سریع میفرستن سر ...

اره دقیقا تو یه سایت گزارش بیمارستان رشت بود که همچین اتفاقی افتاده بود‌ و بدون گواهی فوت برده بودن سردخونه بعد در همین حین بلند شده بود

نرم افزار تلوبیون رو ایفون وصل میشه

اره بنظرم وصل میشه بازم امتحان کن

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 
بشنو ولی باور نکن

من خودم یه تجربه داشتم البته نه اونجوری !

خواب بودم بعد دیدم از جسمم بلند شدم شروع کردم به سمت بالا برم بعد کنترلی روی حرکتم نداشتم شروع کردم همون حالت افقی که بودم به دور خودم چرخیدن!  بعد تو خوابگاه بودم تخت بالایی نردبون فلزی داشت از نردبون که بدنم رد شد یه حالت مثل شک و برق گرفتگی ضعیف تو بدنم اتفاق افتاد! چند لحظه بعدش بیدار شدم!

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگه دار ترم
چه راحت میتونید قضاوتشون کنید مثل آب خوردن  میگی دروغ بود😕 همین قضاوت ای ریز ریز اون دنیا کا ...

واویلا😶😶 سرچ کنید کلا متوجه میشید چقدر حرفاشون متنقاض هست، از حوصله توضیح خارج هست بخام من بگم!  دیگه ادم بلانسبت باید احمق باشه تفاوت راست و دروغ تشخیص نده! اسمش هم قضاوت نیست

░▒▓█ﮔﻔﺘﯽ ﮐﻪ ﻭﺻﻠﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢ.ﺟﺎﻡ ﺍﻟﺴﺘﺖ ﻣﯿﺪﻫﻢﮔﻔﺘﻢ ﻣﺮﺍ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺑﺪﻩ، ﮔﻔﺘﯽ ﭼﻮ ﺭﺳﺘﯽ ﻣﯿﺪﻫﻢ♛ █▓▒░