فقط قلب نیس ک بدن انسان خیلی پیچیدس بجرئت میتونم بگم همشون دروغ میگن حالا ب هر دلیلی
ببین وقتی قلب ایست میکنه روح هم از بدن جدا میشه حالا نه کامل ، تو اون لحظه بعضیا عالم بعد مرگ قابل درک میشه که اینم به نظر خودم خواست خداست برای همه اتفاق نمیوفته یا مثلا کسایی که تو کما میرن هم تجربه ی مشابه دارن ولی اون فاصله ی بین ایست قلبی و احیا زمانی میشه که این اتفاقا میوفته شایدم خیلی کم باشه ولی اتفاقات عالم غیرمادی تو بعد زمانی و مکانی نمیگنجه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو تلگرام سرچ کن زندگی پس از زندگی فیلماش تو کانالش هست
دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️ آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚
کتاب آنسوی مرگ کتاب سه دقیقه در قیامت کتاب بازگشت هرسه درهمین موضوعه میتونی بخونی خیلی خوبه
اون وسطی رو خوندم
یه جاهاییش سفارشی نویسی شده
کلشو زیر سوال برده
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮