2777
2789

کتاب انسوی مرگ رو بخون

https://nethoosh.com/freeww/ببین این چیه  ..... از تاریخ11 ابان جدی درسموو میخونم و تا کنکور1402 عالللی ندم و پزشکی قبول نشمم نمیام اینجاا..عهد و قول و قرارمم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اونا دروغ بود حرفاشون باهم نمیخوند!🙄 ولی یه برنامه شبکه ۳ میذاشت برای ماه رمضان اون دو نفر دعوت ...

چه راحت میتونید قضاوتشون کنید مثل آب خوردن 

میگی دروغ بود😕

همین قضاوت ای ریز ریز اون دنیا کار دست آدم میده

اصولاً اون یه حالت دیگه ای اگه باشه چون بصورت علمی اثبات شده بعد مرگ قطعی برگشتی وجود نداره

من تو بعضی از سایتها و مجله ها خوندم که مردن بعد از چند دیقه زنده شدن یا تو سردخونه غسالخونه زنده شدن

من باردارم  اومدم    

زووووود برو بیرون   

افرین دختر خوب  

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
چجوری

خواب بودم...مامانمم کنارم بود....قبل اینکه ازخواب بیدارشم...قشنگ از بالا جسممو دیدم ک درازکشیدم....مامانمم تو چ حالتی کنارمه و خونه هم با بقیه چجورین....بلافاصله مامانم خواب بد دید و توخواب ناله کرد...منم باصداش شوک عجیبی بهم واردشد و یهو روحم وارد بدنم شد....با جیغ و داد و گریه ازخواب پریدم...همه خونوادم ریختن بالاسرم......تا چن دیقه طول کشید ک ب حالت عادی برگشتم....اماازون روز زندگیم ب حالت عادی برنگشت....ی چیزایی میدیدم....میشنیدم... ک وجودخارجی نداشتن...

امسال سال سرنوشت سازیه برام...حالا که داری میخونی...از ته دلت یه صلوات برا اجابت خواسته دلم بفرست...مرسی مهربونم...

بابام از یه ارتفاع زیادی پرت شد پایین‌...گف‌ برا یه صدم ثانیه خودمو دیدم که افتاده بودم پایین

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نمرده بودن یه حالت دیگه هست ک اسمش یادم نیس اما کسی از مرگ بر نگشته تا حالا

پس اینایی که قلبشون ایست میکنه و باز احیاشون میکنن چی؟  بعضی ها تو این فاصله یه چیزایی از عالم بعد از مرگ درک میکنن آجی♥️

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.
برنامه رو چه شبکه ای میذاره

عزیزم توی نرم افزار تلوبیون یا گوگل بزن همه قسمت های هست و بسیاااار تاثیر گذاره..خصوصا تجربه آقای حامد طهماسبی

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ...