2777
2789

روز پزشکه.از این رشته هم اطلاعاتی دارم..سوال راجع بش دارید بپرسید جواب میدم

راجع به رشته ی پزشکی (نه سوال پزشکی😚✋)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه توی پنج سال عمومی رو تموم کرد؟! 

نه اصلا..انتخاب واحد دست شما نیست..دانشگاه خودش بهتون واحد ارایه میده..بعد از ۴ ترم و ۱۱ ترم ازمون مشخص دارید برای صعود به مرحله بعد😅✋

نه اصلا..انتخاب واحد دست شما نیست..دانشگاه خودش بهتون واحد ارایه میده..بعد از ۴ ترم و ۱۱ ترم ازمون م ...

فکر میکنم امکانش باشه.

چند سال پیش دختری رو دیدم که در3سال عمومی رو گرفته بود

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!
فکر میکنم امکانش باشه. چند سال پیش دختری رو دیدم که در3سال عمومی رو گرفته بود

نه عزیزم غیر ممکنه

در رشته پزشکی و از زمان ورود به بیمارستان شما هر ماه توی یک بخش از بیمارستان در حال تحصیلید مثلا یه ماه چشم ماه بعد قلب و .. . و امکان نداره شما بتونید در یک زمان در دو جا حضور داشته باشید که بتونید زودتر تمومش کنید😅

نه عزیزم غیر ممکنه در رشته پزشکی و از زمان ورود به بیمارستان شما هر ماه توی یک بخش از بیمارستان در ...

تو تلویزیون دیدم!

جهشی خونده بودن!

روییده است گُلی کوچک میان سنگ فرش خیابان،لگد مال عابران!من آن گُلِ کوچکم که جای دیگر نتوانست روییدن...!