2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید نظرتونو بگید با خانوادم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی عزیزم مم مثل توام اول خیلی سخت بود ولی الان دیگه به نداشتشون عادت کردم 

آدم باید قوی باشه خانواده خوب یه نعمت بزرگه ولی بعضیا محروم میشن چاره چیه باید خونواده خوب ساخت ، توام موفق باشی عزیزم   

خانواده حق دارن سختگیری کنن.یکم منطقی وعقلانی فکرکنید واحساسو بزارکنارلطفا

میدونید من آدم منطقی هستم 

دلم این آدمو بعد از 2 سال تلاشی که برای داشتنم کرد، پذیرفت. آدمی که از روز اول عاشق بود و موند. حتی وقتی که درحد یه دوست عادی تلقی میشد

میدونم آدمی که باهاش تفاهم داشته باشم، به من و تمامی وجودم، اهداف و رویاهام، برنامه هام احترام بذاره و انگیزه بهم بده و دلسردم نکنه 

وجود نداره... گشتم، دیدم..... 

آدمی که خود منو بدون هیچی، بپرسته و با دل و جون بخواد و حمایتم کنه... 

یه زن از یه مرد بجز، تفاهم احترام، پشتیبانی و حمایت همه جانبه احساسی و شغلی..... برای من این چیزا مهم بود واقعا و هست. آدمی که همیشه بود، خوبی و بدی، سختی و خوشی. قضاوت نکرد فقط بود

نمیدونم چرا حس میکنم آدمای اینجوری که انسانیت رو نشونم بدن، با دل پاک شون..... وجود ندارن 

چون واقعا آدمای زیادی دیدم با این سنی که دارم. کسی که دنبال جسمت نباشه و بی چشم داشت بهت عشق بورزه، حتی وقتی میدونه در حد یه دوسته برای تو

خانواده حق دارن سختگیری کنن.یکم منطقی وعقلانی فکرکنید واحساسو بزارکنارلطفا

من چیزایی که میتونم داشته باشم 

از لحاظ آرامش و سلامت رو در نظر میگیرم 

واقعا نبوده مردی که اینقدر اطمینان به من بده که بهترین و زیباترین موجودی هستم که دیده و واقعا تمام رفتار و کردارش دقیقا همون باشه. نمیدونم شاید منطق من عجیب باشه براتون. 

اما من توی یه آدمی که جذابیتی نداشت برام ، عشق رو پیدا کردم عشقی که دو طرفه و قوی هست و تو این مدت ذره ای کم نشد. اون پیش قدم شد چندین بار و رد کردم. نمی‌دونم سختمه

میدونید من آدم منطقی هستم  دلم این آدمو بعد از 2 سال تلاشی که برای داشتنم کرد، پذیرفت. آدمی که ...

عزیزم میدونم چی میگی چون تو این زمونه کسیکه بخاطرخودت باهات باشه پیدانمیشه وهمه دنبال هوسن ولی شمااگه صبرکنی وازخدابخوای مطمئن باش پیدا میشه فقط باید صبر کنی ...موقعیت شما و اون اقا پسر در چ حده؟پدر و مادرشون چکاره هستن؟

عزیزم میدونم چی میگی چون تو این زمونه کسیکه بخاطرخودت باهات باشه پیدانمیشه وهمه دنبال هوسن ولی شمااگ ...

من تازه فارغ التحصیل شدم و جویای کار 

اون پدرش صاحب آفیس توی کشور همسایه هستن. 

پدر مادر من تحصیلات دانشگاهی دارن، اما والدین ایشون خیر. 

خودشونم خیلی باشعور و فهمیده هستن که من اینقدر تحصیل کرده ی..... دیدم، ولی بخاطر علاقه به شغل پدرش توی بازار هستن. یه جورایی شغل خونوادگیه

عزیزم میدونم چی میگی چون تو این زمونه کسیکه بخاطرخودت باهات باشه پیدانمیشه وهمه دنبال هوسن ولی شمااگ ...

من قصد ازدواج نداشتم 

این طفل معصوم.....چند سال صبر کرد تا بلاخره من بخوام باهاش یه دوستی جدی.... سر چندماه درخواست ازدواج. ما هم رو می‌شناختیم 

من تازه فارغ التحصیل شدم و جویای کار  اون پدرش صاحب آفیس توی کشور همسایه هستن.  پدر مادر ...

اینجور ک معلومه شما از ایشون بالاتر هستین از همه لحاظ پس برهمونم باید منتظر شمامیموندن ..عزیزم همه جوانب رو درنظر بگیر ..تفاوت مذهب چیزی نیست ک بخوای نادیده بگیری ...تحصیلات و مدرک مهمه..سعی کن خودت جایگاهتو توی اجتماع بالاببری و شاغل بشی تا اونوقت بهترین کیس واست پیدا بشه...از کجا معلوم راجب خانوادش و کارش راست گفته باشه شاید تو همین ایران خودمون یه گوشه از کشور هستن یا فوقش خارج از ایران باشه از کجا معلوم اونجا چ رفتاری باهات داشته باشه ممکنه حتی تومخمصه ای بیفتی ک دیگه حتی نیاره دیدن والدینت ببخشید گلم ولی ایناهمه سواله... قصدم فقط نصیحت خواهرانه بود 

اینجور ک معلومه شما از ایشون بالاتر هستین از همه لحاظ پس برهمونم باید منتظر شمامیموندن ..عزیزم همه ج ...

من دیدمشون

و واقعا امارات هستن عزیزم 

3 4 سالی یکبار شاید سر بزنن که اونم بخاطر من اومد بعد از 5 سال، برای جراحی اومده بود یه بار بعدشم که من نرفتم..... وقتی باهم جدی شدیم بخاطر من اومد. 

اینجور ک معلومه شما از ایشون بالاتر هستین از همه لحاظ پس برهمونم باید منتظر شمامیموندن ..عزیزم همه ج ...

ما هم دیگه رو ملاقات کردیم

رفتارش دقیقا همون چیزی بود که می‌شناختم بین دوستاش 

و خانوادش

اعتماد در اون حد دارم بهش

خوبه اعتماد داری بهش..ان شالله هرچی خیره خدا برات رقم بزنه گلم

خونوادش بخاطر من بهش پشت کردن

چون حق و حقوق منو برام نگه داشت، احتراممو.... اینکه من انتخاب شاغل شدنم با خودمه و.... 

مادرش یکم داره بد تا میکنه. خونواده منم نمیدونم..... خیلی چیزا توشه