2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید نظرتونو بگید با خانوادم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 69 پست
خونوادش بخاطر من بهش پشت کردن چون حق و حقوق منو برام نگه داشت، احتراممو.... اینکه من انتخاب شاغل شد ...

همیشه اینو درنظربگیر پسرا قبل ازدواج خیلی حرفامیزنن ک ممکنه بعدش زیرش میزنن و اینکه رضایت خانواده ها خیلی مهمه

همیشه اینو درنظربگیر پسرا قبل ازدواج خیلی حرفامیزنن ک ممکنه بعدش زیرش میزنن و اینکه رضایت خانواده ها ...

آره زیرش زدن رو در نظر دارم 

رضایت خونواده اون، بخاطر منطقه خودشون نبودنه منه.... حالا اینکه تحصیل کرده هستم و مامانش چقدر چیا بهش گفته که دختری که بره سرکار برای تو نمیمونه و.... 🙁😐

من خشگلم، هیکلم خوبه و نمیخام بگم سر هستم اما کیس برای من هست 

ولی واقعا تو این 11 سالی که دارم آدما رو میشناسم اولین آدمیه که تونستم صمیمیت رو داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه اینو درنظربگیر پسرا قبل ازدواج خیلی حرفامیزنن ک ممکنه بعدش زیرش میزنن و اینکه رضایت خانواده ها ...

3 مورد ازدواج بجز اونایی که محل کارم بودن و یا اقوام و صحبت با پدرم..... 

من تا حالا به هیچکدوم از اون 3 آشنایی اهمیتی ندادم چون آدما تکراری شدن، بد شدن، واقعا این رو به معنای واقعی دیدم که میگم..... 

اولین بارمه به یه چیز طولانی مدت با این آقا فک کردم 28 سالشه..... اونم بالغه

دلم از این میسوزه ک نکنه یوقت بچم پدر بزرگ مادربزرگ نبینه 

سلام...کاریه که شده...اما حالا که ازدواج کردی پشت شوهرت باش..حالا پدربزرگ مادربزرگ نبینه...چی میشه مگه؟شما باید انقدر خوشبخت باشید که اونا از کرده خودشون‌پشیمون بشن

3 مورد ازدواج بجز اونایی که محل کارم بودن و یا اقوام و صحبت با پدرم.....  من تا حالا به هیچکدو ...

شاید چون این اقاپسر تو زندگیت بوده دیگه چشم دیدن بقیرو نداشتی...اون ک باید از خداش باشه ک با یه کیس بالاتر از خودش ازدواج میکنه ...همیشه برای ازدواج یه کیس هم سطح خودت یا بالاتر از خودت درنظربگیر ک بتونی بهش افتخار کنی گلم

شاید چون این اقاپسر تو زندگیت بوده دیگه چشم دیدن بقیرو نداشتی...اون ک باید از خداش باشه ک با یه کیس ...

من آدمای زیادی تو زندگیم نبودن اما آدمای زیادی رو از نزدیک دیدم.... 

اون که افتخار میکنه به من

میدونی من کیس های بالاتر خودم، پزشک، دندون پزشک.... داشتم و سر چند روز دیدم واقعا انسانیت نعمته 

من میتونم به صداقت و رو راستی و مهربونی و خوش قلبی یه آدم افتخار کنم اینکه هنوز خودشه.... اما به جا و جایگاه دیگران نه