2777
2789

من و همسرم همدیگه رو میخواسیم و خانوادم رضایت نمیدادن تا اینک فرار کردیم و کلی دادگاه و اینور اونور تا بالاخره پدرم رضایت داد ب ازدواج ولی حتی وانیساد خطبه خونده بشه امضا کرد رفت منم بدون هیچ مهمونی و لباسی با مانتو و مقعنه عقد کردم بماند ک چقد فحشای  بی ادبی و زشتی جلوی همه بم داد چ تو دادگاه چ تو  محضر تا حدی ک قاضی گف اقا شما صلاحیت نداری... الا ازدواج کردم و باردار هم شدم با مادرم در ارتباطم بهش گفتم میگ بنداز بچرو منم گفتم ن و اونم دیه بم زنگ نزده حالا من هر چن وق دلم تنگ میشه گریم میگیره ولی شوهرم میگ من بجای تو نمیبخشمشون زنگ نزن براشون نمیدونم چیکار کنم:((

برا چی میگه بنداز؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یهویی عقد کردیم میگ بنداز بچرو وگرن نمیخایمت.. در صورتی ک اون موقع تو دادگاه ک میخواسم برم محضر ...

بچه مال قبل عقدع؟

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

راه سختی رو انتخاب کردی الان ام وقت جا زدن نیست دیگه قطع کن بچه ام که داره میاد حسابی خانواده ات گرم میشه من دوساله با همه خونواده ام قطع کردم حتی پسر دوممو ندیدن نمیگم سخت نیست اما اینجوری آرامش بیشتری دارم خودم ازپس همه کارام برمی‌ام

یعنی چه؟ حالا که ازدواج کردی مسلما میخواین بچه دارهم بشین دیگه.چه چیزا که نمیشنوم خدایاااا🙄🙄اصلا دلیل مخالفت خانوادت چی بود ؟ مگه شوهرت چه عیبی داره که اینقدر ناراضین؟

وای چه قدر در شرایط بدی ازدواج کردید حتما خیلی غصه خوردی ولی عزیزم اشتباه کردی بدون رضایت خانواده ات ازدواج کردی. برات آرزوی خوشبختی دارم انشاله همسرت لیاقت این همه گذشت و فداکاری شما را داشته باشد 

اگر از زندگی ات راضی هستی و شوهر خیلی خوبی داری دلیلی نداره بچه راسقط کنی چون گناه