2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید نظرتونو بگید با خانوادم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 69 پست
فدا سرت یمدت بگذره اشتی میکنن

منم یهو همچی درهم شده عجله دارم برا بهتر شدن وضع تا اومدن با ازدواج کنار بیان خبر حاملگی دادم شاید بقول دوستان بگدره بچه بیاد دلشون نرم شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا تو فکر سقط بچه نیستم وقتای ک شوهرم نیس تنها میشم این فکرا میاد دکترم میگ هم بخاطر موقعیته هم ...

بله با این شرایط طبیعی این فکرها 

نگران نباش توکل به خدا کن 

بالاخره یه روز همه چیز درست میشه 

وقتی بچه را ببینن حتما مهرشون وعشقشون به بچه باعث میشه باهات 

خوب بشن

چرا؟😭

من خونوادم فرهنگی 

اون بازاری

خونواده من ایران 

اون دبی 

دیگه اینجا هم فقط شهر خودشون یه خونه زده که شهر هم نیس روستاههههه

شغلش دبی هست فقط برای 1ماه اینا میاد ایران 5 سالی یکبار.... هوووففف

اینکه لیسانس دیپلمیم زیاد موصوع بزرگی نیس برم ارشد خونوادم سختگیری میکنن 

نه اصلا تو فکر سقط بچه نیستم وقتای ک شوهرم نیس تنها میشم این فکرا میاد دکترم میگ هم بخاطر موقعیته هم ...

الهی بگردم 

غصه نخور همه چیز درست میشه

فقط زمان لازمه 

شاد باش روحیت تازه نگهدار واسه خودتو نینیت خوب نیس غصه 💖

من خونوادم فرهنگی  اون بازاری خونواده من ایران  اون دبی  دیگه اینجا هم فقط شهر خو ...

اخی تو ک موقعیتت برای قبولی سختتره:( ایشالله همون ک خوبه اگ قسمت همین خدا خدش میرسونه

اخی تو ک موقعیتت برای قبولی سختتره:( ایشالله همون ک خوبه اگ قسمت همین خدا خدش میرسونه

خونواده اون لج افتادن میگن که دختر از منطقه خودمون و بس

اصلا موندم توش

خونواده منم سر دختر اول بودنشون و بچه اول بودن..... دردسر های کمی نداریم

گاهی میگم که نمیشه.... دلم نمیاد که نشه سختمه

شیعه و سنی بودنو هم فاکتور گرفتم برات  اینش چیکار کنم 😔

چ سخت:( تفاوت مذهب با کنار اومدن مسائل درست میشه ولی خو بازم قومیت های ک فرق دارن بعضی اوقات کنار نمیان باهم .‌. حالا ک میگی دلت نمخاد ک نشه یکم ب همدیگه برا شناخت بیشتر وقت بدین بعد تصمیم جدی بگیرین