2777
2789
عنوان

خانوما لطفا بیاید نظرتونو بگید با خانوادم چ کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راه سختی رو انتخاب کردی الان ام وقت جا زدن نیست دیگه قطع کن بچه ام که داره میاد حسابی خانواده ات گرم ...

دلم از این میسوزه ک نکنه یوقت بچم پدر بزرگ مادربزرگ نبینه 

راه سختی رو انتخاب کردی الان ام وقت جا زدن نیست دیگه قطع کن بچه ام که داره میاد حسابی خانواده ات گرم ...

موفق باشی عزیزم مم مثل توام اول خیلی سخت بود ولی الان دیگه به نداشتشون عادت کردم 

دلم از این میسوزه ک نکنه یوقت بچم پدر بزرگ مادربزرگ نبینه 

خدارو چه دیدی شاید خانوادت حتی عکس بچه ببینن دلشون پر بکشه براتون و بیان سمتت

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!
وای چه قدر در شرایط بدی ازدواج کردید حتما خیلی غصه خوردی ولی عزیزم اشتباه کردی بدون رضایت خانواده ات ...

نه اصلا تو فکر سقط بچه نیستم وقتای ک شوهرم نیس تنها میشم این فکرا میاد دکترم میگ هم بخاطر موقعیته هم بخاطر افسردگی بارداری

نه اصلا تو فکر سقط بچه نیستم وقتای ک شوهرم نیس تنها میشم این فکرا میاد دکترم میگ هم بخاطر موقعیته هم ...

دکترت راست میگه کلا زن باردار بخاطر بهم ریختگی هورمونا عادی نیس زودرنج افسرده میشه

اینطور باشه ک خیلی خوبه:(خدا از دهنت بشنوه

پسر دایی من موقعیت شما رو داشتم بچه دار شد خانوادش تا بچه رو دیدن دوباره باهاش خوب شدن نوه خیلی عزیزه بلده چجور خودشو تو دل برو کنه توکل کن بخدا تا راهی رو برات باز کنه بازم باخانوادت خوب شین