2777
2789
عنوان

محرمیت قبل از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 52 پست
به نظرم به جای اینکه دائم دخترا به فکر حل نیاز پسرا باشن باید یاد بگیرن اول به فکر حفظ شانو شخصیت خو ...

واقعا اینجا میگن اگه اون خواست مگه میشه انجام ندی ؟!انگار نه انگار خودشون یطرف قضین😐😒

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

منم مخالفم باهاش 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محرمیت محرمیته نمیشه مقیدش کرد

نه عزیزم  وقتی توی تون محرمیت همچین چیزی نیست اون محرمیت رو میگم که دختر میگه انا زوجتی و اینا سه بار بعد پسر میگه قبلته اون صیغش مث عقد نیس نمیشه کاری کرد بگی زنمه فقط محرمه سادس

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.
عزیزم دخترا که وا نمیدن پسره یهویی یه کار غیر منتظره انجام میده اگر دختر کم سن و سال باشه فکر میکنه ...

دختر اگه اراده کنه میتونه زرنگ باشه در ضمن سن دخترم نباید جوری کم باشه که هیچی از دنیا ندونه

نه عزیزم  وقتی توی تون محرمیت همچین چیزی نیست اون محرمیت رو میگم که دختر میگه انا زوجتی و اینا ...

نمیدونم

چون خودم این بلا سرم اومده

دغدغم این بود که به بقیه بگم

یا زیر بار محرمیت نرن

یا اگر رفتن و با نارضایتی خودشون لمسی اتفاق افتاد احمق نشن و بترسن و فکر کنن چی شده و ادامه بدن

خدایا شکرت، یعااالمه
واقعا اینجا میگن اگه اون خواست مگه میشه انجام ندی ؟!انگار نه انگار خودشون یطرف قضین😐😒

آی گفتی یکی اینجا بود که برای حفظ بکارت با نامزدش یه روز درمیون رابطه مقعدی داشت بدون اینکه به عذاب جسمیه خودش فکر کنه

دکتر حبشی رو نمیشناسم اما فکر میکنم محرمیت باعث میشه علاقه ایجاد بشه و پیرو علاقه هم وابستگی و شاید هم عشق کاذب و الکی    به نظرم باید با نظارت خانواده یه مدت طولانی رفت و آمد بدون محرمیت و با رعایت کامل چارچوب ها داسته باشن

من با محرمیت قبل عقد مخالفم حتی. اکثر خونواده های اطرافمونم اینجورین کلا ما به بعد از ععقد میگیم نامزدی و قبل از عقد محرمیت برامون بی معنی هستش چون اگه واقعا قصد آشناییو رفت و امد و بیرون رفتنه نیازی به محرمیت نیس میتونن همینجوری هم برن و محرمیت بیشتر باعث پیش اومدن مسائل دیگه و انتظارات بیشتر از طرف پسر میشه 

نمیدونم چون خودم این بلا سرم اومده دغدغم این بود که به بقیه بگم یا زیر بار محرمیت نرن یا ا ...

کار خوبی کردی عزیزم مشکل خیلی از زوجایی که میان اینجا و دردودل میکنن توجه نجردن به همین نشونه های بد طرف مقابلشونه

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

اصن معنی نمیده محرمیت  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
آی گفتی یکی اینجا بود که برای حفظ بکارت با نامزدش یه روز درمیون رابطه مقعدی داشت بدون اینکه به عذاب ...

بخدا😒آدم باید ارزش قائل باشه واسه خودش 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️