2777
2789
عنوان

محرمیت قبل از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 52 پست

ما اصلا تو خانواده نامزدی نداریم فقط عقد رسمی که زن وشوهر به حساب میان...بابام مخالف بود 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

اون در صورتیه که با هم آشنایی دیگه ندارن اگر آشنایی داشته باشن چند ماه به نظرم بد نیست یه ماهم صیغه بخونن چون حداقل اگر تو اون یکماه بفهمن از نظر های دیگه بهم نمیخورن حداقل اسمشون تو شناسنامه هم نیومده باز بهتر از عقده 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محرمیت قبل ازدواج خوبه  برای شناخت دو طرفین هست و میتونن پسر و دختر با خانواده رفت و امد کنن و ...

ببین من خودم یه قربانی ام

ده سال ( فقط ۲۰ سالم بود) پیش وقتی برای شناخت، فقط شناخت محرم شدم

یهو عین کنه چسبید به لبام

باهاش قهر کردم

فرداش بی هوا یه کار دیگه...

منم بچه بودم

با اینکه فهمیدم آدم بی شعوریه 

چون فکر میکردم بهم دست زده باید ادامه بدم

حماقت کردم و عقد کردم

یه ماه بغدشم جدا شدم

خدایا شکرت، یعااالمه

موافق نیستم محرمیت قبل عقد برای دختر پسرایی که به محرم نامحرمی معتقد هستن میتونه خیلی مفید باشه . خودم هم قبل عقد محرم بودم با همسرم ۳ ماه . این که میگید اسم روش بمونه که فرهنگ اون خانواده مهمه . چه لزومی داره مثلا جار بزنن فلانی نامزد کرده . ما وقتی به توافقات اولیه رسیدیم چهارتا بزرگتر فامیل رو دعوت کردیم محرمیت خوندیم همونجا هم پدرم گفت فعلا محرم بشن همو بشناسن ان شا الله ختم به خیر باشه همه چی . یعنی این که شایدم نشد . این که میگید دست درازی بالاخره دختر و خانواده اش باید توی این مورد دقت کنن چه لزومی داره اجازه بدن پسر با یه محرمیت موقت تا اون ماجراها پیش بره ؟ . حتی دختری که عقده ممکنه جدا بشه تو عقد پس نباید سریع کار به اون مراحل برسونن . دیگه این دوره چشم و گوش همه بازه میدونن ماجرا چیه اگر نیست هم وظیفه خانواده هست اگاهش کنن . میخوام بگم شاید خود این محرمیت مشکل نداره نحوه استفاده ماست که ایراد داره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
فقط پروفت و اسمت    

"ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی"   "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین!   =/                                                                             

بنظر منکه میشهذصیغه محرمیت ساده خوند که توش فقط تا بوس و لمس میشه جلو رفت نه رابطه جنسی اخرش اگه تفاهم داشتن نزدیک عروسی عقد هم کنن 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

به نظرم به جای اینکه دائم دخترا به فکر حل نیاز پسرا باشن باید یاد بگیرن اول به فکر حفظ شانو شخصیت خودشون باشند آشنا بشن بدون هیچ مکتوب کردنی و بدون رابطه جنسی! بعدش که مطمئن شدند عقد و ازدواج. 

قبل عقد برای شناخته دیگه نمیدونم برا شناختن حتما باید محرم باشی ؟!😒

بنظرم محرمیت فکر آدمو منحرف میکنه از اون شناخت قبل ازدواج و یه بیرون رفتن نیازی به محرم بودن نداره 😐و اشتباهه

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
به نظرم به جای اینکه دائم دخترا به فکر حل نیاز پسرا باشن باید یاد بگیرن اول به فکر حفظ شانو شخصیت خو ...

عزیزم دخترا که وا نمیدن پسره یهویی یه کار غیر منتظره انجام میده

اگر دختر کم سن و سال باشه فکر میکنه دیگه دست خورد و باید حتما عقد کنه

خدایا شکرت، یعااالمه