2777
2789
عنوان

محرمیت قبل از عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 52 پست

به شدت با صیغه محرمیت مخالفم مخصوصا سن کم

وقتی محرم میشن پیش خودشون میگن میتونیم دیگه دست همو بگیریم نهایت یه بوس و چیزای جزیی

همین چیزای جزیی عواطف رو حساس میکنه و تحریک و دیگه نمیتونن درست همو بشناسن عقل و منطق جاشو میده به احساسات

اینا تو شرایطی هست که مثلا هر دو جنبه دارن و پسر از حدودش فراتر نمیره

مگه نمیشه آدما بدون محرمیت همو بشناسن؟ حتما باید محرم باشن؟

با هم بیرون و بازار برن بدون محرمیت وقتی خانواده دونفر رو محرم میکنه یعنی اجازه میده فراتر از شناخت میتونن پیش برن ولی اگر محرم نکنن دختر پسر میدونن قراره فقط همو بشناسن بدون هیچ چیزی

مطربا بهر خد ، تو غیر شمس الدین مگو

ما قبل از عقد یواشکی به شناخت رسیدیم 😜😁

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من خودم یه قربانی ام ده سال ( فقط ۲۰ سالم بود) پیش وقتی برای شناخت، فقط شناخت محرم شدم یهو عی ...

باید اگاهی بدن خانواده ها به هر حال شما توی محرمیت شناختینش همون موقع باید تموم میکردین چون به قول خودتون بیشعور بود 

من 4ماه محرم بودم باهاش مسافرت یکی دوروزه هم رفتم و بازار واینا رو داشتیم یه وقتا میومد خونمون یه هفته میموند ((چون خونشون دور از ما بود))به هر حال این رفت و امدا بود و بدون استرس وخودمون میدونستیم کاری نباید کنیم و برای شناخته و تو اون مدت کم شناختمش و تقریبا بیشتر رفتاراش و اینا رو پسندیدم پ با خیال راحت عقد کردم 

ولی بر عکس من خواهر شوهرم تو صیغه بودن 6ماه تو این مدت اوایل خواهر شوهرم فک میکرد درس میشه و با محبت و با احساس میشه ولی هیچ فرقی نکرد و اون موقع هم بهش پیشنهاد رابطه از پشت داده بود دیگه بعد 4ماه صیغه شون باطل شد و خواهر شوهرمم دیگه نخاستش و عقد نکردن

بنظر منم واسه بیرون رفتن و رفت امد خانوادگی واسه اشنایی های سنتی نیازی به صیغه محرمیت نیست اگرم دوس ...

دقیقا .اگه برای آشنایی هستش که کاری قرار نیست انجام بدن که بخوان محرم باشن .خود دین هم گفته اگه به قصد ازدواج و نیت خیر دختر پسر حرف بزنن باهم مشکلی نیست .محرمیت نباشه با عقل جلو میرن ولی محرمیت که باشه خب دوتا جوون کنار هم جوونی هستش و جاهلی محرمم هستن مشکل شرعی هم ندارن ممکنه هورمونی برن جلو 😐😐😐

باید اگاهی بدن خانواده ها به هر حال شما توی محرمیت شناختینش همون موقع باید تموم میکردین چون به قول خ ...

خب الان شما اگه خدایی نکرده به مشکل میخوردین جدا میشدین    درسته شناسنامه ات سفید هستش ولی با شرایط اینکه مسافرت رفتی یه هفته اومده خونتون مونده و...در چشم بقیه شما مثل فرد مطلقه هستین . ولی اگه محرمیت نبود قطعا مسافرت و اینکه یه هفته بیاد بمونه هم نبود برای آشنایی چند جلسه بیرون رفتن و بازار رفتن کفایت میکنه که اینام جوری نیست بخوای حتما محرم باشی !!

آسیب این کار بیشتر از منافعش هستش