2777
2789
عنوان

محرمیت قبل از عقد

3516 بازدید | 52 پست

سلام خانوما

دیروز یه مطلبی زدم در مورد محرمیت قبل از عقد

مشارکت کننده ها خیلی کم بودن

اما تو همون تعداد کم هم دو سه نفر قربانی

قربانی محرم شدن و حرف مردم...

ببینید محرمیت خونده میشه تا دختر و پسر بهتر و بیشتر با هم آشنا بشن... این وسط ممکنه پسر دست درازی کنه و کلا شناخت به حاشیه بره

اگر دختر شناختش کامل بشه و به این نتیجه برسه که نمیخواد ادامه بده و بخواد تموم کنه

یا خانواده وارد میشن و میگن اسم روت اومده و مانع میشن

یا خود دختر تصورش اینه که چون به حریم خصوصی من وارد شده پس ناچارم ادامه بدم

و متاسفانه یه زندگی اشتباه شروع میشه

به نظرم محرمیت قبل از عقد اصلا خوب نیست

دکتر حبشی هم میگن قبل عقد محرم نشید

خدایا شکرت، یعااالمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

"ممد جانم تو تنها ببعی علفزار دلمی"   "اینقد دوست دارم کاش میتونستم همین الان ببرمت محضر طلاقت بدم"                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 ما اینقد خوبیم باهم هرکی میبینه مارو میگه عههع شما هنوز باهمین!   =/                                                                             

خیلیا به عواقبش فکر نمیکنن مثل اون کاربری که چندسال پیش محرم شده بود و باردار بود پسره هم عقدش نکرد گفت اختلاف داریم و بدبختیش برای دختره موند

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

درسته صحبتتون مگر اینکه دختر و پسر سن بالا باشن و دیگه از هیجانات فاصله گرفته باشن 

هرچی سن کمتر باشه آسیب این نوع محرمیت بیشتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چ ربطی داره یعنی دوست پسر دوست.دخترا هم ک محرم نیستن کارشون راحت میکنن تازع این ک ب قوله نامزد حساب ...

دوس دختر پسر بودن فرق میکنه چون دو طرف با علم ب اینکه ممکنه ازدواجی نباشه این کارو میکنن

خدایا ب من توانی ده ک در تاپیکای مذهبی و سیاسی ساکت بمونم😐🤲🏻

محرمیت قبل ازدواج خوبه 

برای شناخت دو طرفین هست و میتونن پسر و دختر با خانواده رفت و امد کنن و میتونن با هم بیرون برن برای شناخت ((مثلا ببینی طرفت تو بازار چه جوریه و اینا خسیس نباشه چشاش نچرخه و اینا))برای کسایی هست که براشون مهمه به وقت گناه نکنن 

در ضمن وقتی محرمیت کردید نیاز نیس همه جا بگین و بین دوتا خانواده میمونه و بهترین کاره 

ما تو خانواده هامون همه قبل عقد محرم میشیم