2777
2789

البته ۱۴ سالگی ازدواج کرد الان حاملس 

حسود نیستم ولی میدونین به چی فکر میکنم 🥲 

خالم همیشه به من حسودی میکرد حتی ۵ سالم بود به خاطر لباس اینقدر گفت لباست زشته گریم انداخت 

یا تو عروسی می‌رقصیدم بهم میخندید که مثلاً خجالت بکشم بشینم 

با میگفتن فلانی خوشگله فشار میخوردااا اصلا از چهرش معلوم بود 

در کل انصاف نیست 💔

شوهر خالم زنگ زده بود به داییم فلانی خیلی پرو شده من منظورش بود بگین جمعش کنن 

درحالیکه دختر خودش تو ۱۲ سالگی با پسر می‌چرخید 

منم دوست دارم خوشبخت بشم🥲 

با اینکه خالم دخترشو شوهر داده برا من خواستگار اومده بود به خدا عین شمرر بود داشت خودشو پاره میکرد 

هعی

عزیززززرم تو ۱۸ سالته

اوله جوونی

چرا باید ازدواج کنی

درستو بخون

شاغل شو

خیلی کارای نکرده داری

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شوهر کرده فک میکنی خوشبخته؟

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

از آدمای سمی دوری کن

۱۸ سالگی هم وقت خوشبخت شدن نیست شما خوشبخت تر از دختر خالتی مطمین باش 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عزیززززرم تو ۱۸ سالتهاوله جوونیچرا باید ازدواج کنیدرستو بخونشاغل شوخیلی کارای نکرده داری

همه اینارو میکنم حتما باید دانشگاه و سرکار برم 

ولی دوست دارم ازدواج موفقی داشته باشم 

الان ۱۴ سالگی خوبه مثلا من ازدواج کردم البته تقریبا به زور چه گوهی شدم شدم یه آدم افسرده انقدر جاری نمیدونم خواهر شوهر همسایه فلانی حرف میگه پشت سر آدم ول کن فکر نکن زندگی کن

زن ممدم

فکر می‌کنی دختر خاله ات کار درستی کرده؟

۱۴ سالگی ازدواج کرده

یعنی نه بچگی کرده از همون بچگی خودشو درگیر مسئولیت های زندگی مشترک کرده

شاید الان راضی باشه چند سال دیگه شاید پشیمون شد...

برو دنبال هدفت درستو بخون واقعا شوهر کردن اونقد چیز خفن و خاصی نیست 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨

همه اینارو میکنم حتما باید دانشگاه و سرکار برم ولی دوست دارم ازدواج موفقی داشته باشم

ان شالله ب وقتش بهترینش میشه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟