2777
2789
عنوان

برای عقد حرم امام رضا چیا میشه برد

356 بازدید | 32 پست

سلام عقد خواهرم حرم امام رضاست چیا میشه ببریم میتونم نون پنیر سبزی تریین کنم ببرم؟یا شیرینی این چیزا؟اتاق وی ای پی دارن برا عقد و شخصیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سالن بزرگه نزدیک ۱۰۰ تا عروس داماد با فاصله دارن عقد میکنن . فقط میتونید یکم شکلات ببرین . شیرینی فقط شیرینی خشک . اونم شاید اجازه بدن شاید نه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ما داخل اتاق وی ای پی هستیم اونجا که همه هستن نیستیم مرسی ازتون

🫤🫤 والا ما چن ساله هر عروس دامادی بردیم سالن وی ای پی ندیدیم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

بی زحمت و تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید معجزه شه انشالله حتما همین روزا دانشکده دولتی دندان پزشکی شهرمون ارتودنسی قبل از جراحی فک کنم و اصلا نه خدا و نه بنده هاش ناامیدم نکنن و مانع ارتودنسی قبل جراحی فکم نشن و مانع جراحی فکم نشن و امسال بیمارستان دولتی جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم و پول ارتودنسی قبل از جراحی فک و جراحی فکمو خدا برام برسونه دعا کن 😭.....