2777
2789
عنوان

سر خرید تخت واسه نینی تو راهی با شوهرم بحثم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 62 پست
پس من چه کنم؟ راه حلش چیه بخدا همش استرس اینو دارم اونو دارم دیگه نمیکشم همش میبینم تو یه گروه خان ...

بچه که دنیا میاد نمیره رو تخت بخوابه.الان لباس و بهداشتی وشیشه و لوازم دیگشو بگیر.تختشو دنیا اومد بعد بخر.یه سال بعد دو سال بعد.همه رو مجبور نیستی یسره بخری براش بحث کنی و اعصاب خودتو خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوسگلم گوش کن به حرفش. میدونم دلت میخواد اما بعدها سلیقه بچه تغییر میکنه و خونه تون انشالله چه شکلی ...

همیشه من باید حرف گوش کن باشم؟ وقتی یکی داره و نمیخره ادم زورش میگیره

زندگی که همش باید حرف حرف اون باشه به درد هیچی نمیخوره

چیکارکنم شما بگو

عزیزم چقدر سختش کردی !!!

دلت نمیاد از پدرمادرت بگیری ،،میگی گناه کردن و فلان ،،

ولی شوهرت حتما باید بگیره ،،،،خب درکش کن حتما نداره دیگه ،،،کم کم میگیرین،،،،فعلا واجباتش رو بگیر ،،،

سیسمونی هم تو قانون ننوشته ولی خب رسم !!!رسم بدی هم نیست ،،

اگه خانواده دختر وضعشون خوب باشه چرا که نه ،،،مگه چی میشه یه سیسمونی ساده بگیرن،،خودش یه جور کمکه دیگه 

منم برا نینی تخت نخریدم چون واقعا ی هزینه اضافست تا چند وقت اول نه اینکه خسیس باشم منم مستاجرم گفتم وقتی رفتم تو خونه خودم میخرم چون واقعا با دوخواب جا ندارم کمد و بقیه وسایل رو گرفتم ولی بچه تا کوچیکه ک باید کنار خودت بخابه بعد از دو سال هم اوقت براش بهر تو الان داری زندگیو ب دهنت زهر میکنی برا چیزی ک دوسال دیگه میخای استفاده کنی یکمم مردا رو درک کنیم سنگ دل نباشیم تو اقتصادی ک ادم از فردا خودش هم خبر نداره و هزینه ها سرسام اوره

شوهرت راست میگه تو اسباب کشی وسیله داغون میشه از کجا می دونی همیشه خونه دو خواب داری، من چهارسالگی پسرم گرفتم به انتخاب خوددش  شاید دو بار نخوابیده میگه مامان من زمین راحت ترم، بجاش از شوهرت پول بگیر برا پسرت سکه بخر بزرگ شد به دردش بخوره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
همیشه من باید حرف گوش کن باشم؟ وقتی یکی داره و نمیخره ادم زورش میگیره زندگی که همش باید حرف حرف اون ...

معلومه سنت کمه

من کارم مالیه و با خیلیها سر و کار دارم همین امروز به دوستم میگفتم که ار ادمهایی که می یان بانک اونهاییکه خانومشون اختیار دار خونه است و مرد خونه شخصیت اروم و حرف گوش کنی داره زندگی شون دراخر مرفهه و ... نیست اما اونهاییکه مرد قوی دارن پولدارترن

منم یه بچه دارم و دیگه هم نمیشه با کلی دکتر رفتنم نشد. اما وسایل سیسمونی دخترخاله مو گرفتم و بقیه رو خریدم. برای خرج کردن حقوق خودمم تصمیم مون دونفره است

کاملا با دقت خوندم و جواب شمارو دادم

کاملااااا مشخصه 

شما حتی متوجه نشدین مشکل استارتر تخت خریدن نیست اومدی پیشنهاد میدی تخت نخرن😐😂😂😂😂کاملا صورت مسئله رو پاک کردی 

مشکلش با خساست و اخلاق شوهرشه نه یه تخت 

مسلما نیومده اینجا از ما کمک بگیره واسه یه تخت

✨🤍...Be what you are

کاملااااا مشخصه  شما حتی متوجه نشدین مشکل استارتر تخت خریدن نیست اومدی پیشنهاد میدی تخت نخرن😐 ...

بله کاملا خوندم و متوجه قضییه هستم  تخت نخریدنم دلیل بر خساست کسی نیس