2777
2789
عنوان

سر خرید تخت واسه نینی تو راهی با شوهرم بحثم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 62 پست

تو بی خودی جوش نخور همین طور که تو مادر بچه هستی اونم پدرشه و به اندازه تو دوستش. داره نگران پوشک نباش می خره از الان به اینجور چیزها فکر نکن برا تختم شوهرت خسیس نیس فقط لازم نمی دونه و از دید و منطق خودش به قضیه نگاه می کنه 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
بله کاملا خوندم و متوجه قضییه هستم  تخت نخریدنم دلیل بر خساست کسی نیس

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلیییی خوبیییییییییییی افرین همینطور ادامه بده 

بحث کردن با شما مثل آب در هاون کوبیدنه

موفق باشید،خوشحال شدم روز خوش❤❤

✨🤍...Be what you are

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایقد بدم میاد از ی سریا ک بجای اروم کردن طرف و امید دادنش ب زندگی بدتر میان میگن اره شوهرت فلان و فلان یا تو ی تایپکت هایی تا ی دعوایی شده بین زن و شوهر اره طلاق بگیر من بودم تحمل نمیکردم خدایی فازتون چیه از این روحیه دادن هاتون الان اسی حاملست و نیاز ب ارامش داره اگه میاد ی مشکلی رو میگه ارومش باید کرد ن بدتر جریش کنید

چیکارکنم شما بگو

عزیزم وسایل مهم نسیت دل خوش بچه سالم من سرحاملگی اولم می گفتم اینجور تخت میخرم اینکار می کنم امامتاسفانه ماه7 بچم مرد بعدص سقط شدیبچه سومی شکرخداسالم بدنیااومد مامانم پول بهترین سیسمونی داد امامن چیزای ضروری گرفتم چون شوهرم پول لازم بود گفت 6 ماه بعد میخرم امانخواستم پولم داره بخداالکیه ماخونه از خودمونهدوخواب 120 متر بخدا خوشحالم نخریدم جام کمه

خدایا مواظب عزیزانم باش
باهاتون موافقم  انگار ی سریا اومدن که آرامش زندگیا رو بهم بزنن

دقیقا اوقت همونها زن هایی هستن ک شوهر خودشون هر کاری هم کنه تحمل میکنن ولی شوهر بقیه باید پسر پیغمبر باشه بابا خودمون هم ایراد کم نداریم واقعا بعضی از ما دخترا ی توقع هایی از شوهرامون داریم ک بابا هامون تو ۴۰ یا پنجاه سالگی اینجوری نبوده چتونه اونا هم ادمن فقط ی طرفه قضاوت ی طرفه زندگی بهم میزنید مطمعن باش اون کسی ک ب اسی میگی وظیفشه کوتاه نیا ب شوهرش یهو میگه وظیفته ب من چه دل اون شوهر تو این اوضاعی ک نیاز ب همدم داره میشکنه غرورش له میشه

باید؟! تو قرآن نوشته یا تو منشور سازمان ملل؟!

جایی نوشته نشده و ب منم‌ربطی نداره که این سیسمونی کجا نوشته شده. چیزیه که توی ایران از قدیم‌بوده. باید با قدیما که این رسم رو‌آوردن بحث کنین نه من

عزیزم من بعد از سالها باردار شدم 

همسرم یه هزینه ای رو گذاشته کنار برای خرید وسایل بچه 

ولی اصلا قصد خرید تخت و کمد و اینا رو اصلا ندارم 

خونه هم از خودمونه 

لباس اینام فعلا نخریدم صبر میکنم تا هفت ماهم بشه 

اونم زیاد نمیخرم 

فقط چند سایز کوچیک 

بقیه رو آدم کم کم میخره دیگه سخت نگیر به خودت 

اونم پدره نمیذراه بچه اش با کمبودات باشه

دقیقا اوقت همونها زن هایی هستن ک شوهر خودشون هر کاری هم کنه تحمل میکنن ولی شوهر بقیه باید پسر پیغمبر ...

حرف دلمو زدی خداروشکر میبینم خانم های بادرک و فهم مث شما پیدا میشن