2777
2789
عنوان

سر خرید تخت واسه نینی تو راهی با شوهرم بحثم شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 62 پست
پس من چه کنم؟ راه حلش چیه بخدا همش استرس اینو دارم اونو دارم دیگه نمیکشم همش میبینم تو یه گروه خان ...

استرس نداشته باش

یه تخت واقعا ارزش اعصاب خوردی نداره

فوقش اینه که نمیگیره دیگه

ولی خودتم همیشه باید یه مقدار پس انداز واسه اینجور وقتا داشته باشی

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌خونواده خودت باید سیسمونی رو‌بگیره

چرا تو کدوم قانون اومده...اونا هم یکم در خد توان به عنوان هدیه میدن ولی ن همشو 

تو اطراف ما بایدی درکارنیس که حتما خانواده دختر بده

چیکارکنم شما بگو

اصرار نکن، بخواد می‌خره نخواد نمیخره برای هرکاری هم هزار دلیل دارن، این روزا رو به خودت سخت نگیر، فقط مواظب خودت باش تا بگذره،

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چرا الان متوجه شدی که همسرت پدر خوبی نیست و دلت واسه بچت میسوزه؟ مگه چندسال باهاش زندگی نکرده بودی ...

اخرش که چی باید بچه میاوردم یا ن

هرچند الان پشیمونی سودی نداره

ببین یه چی بهت بگم حالا برای دل خودت میگیری کار ندارم انشالله به سلامتی و دل خوش ولی من تجربه خودم و بقیه رو دیدم تخت یه چیز اضافه هست و استفاده نمیشه من پسرم ۴سالشه تازه تونستم جاشو جدا کنم خیلی ها کلا جمع میکنن میذارن کنار چون اصلا و ابدا بچه جدا نمی خوابه 

یه جاي اضافی میگیره و یه چیز دکوری هست تمام دختر جاری من نه سالشه هنوز با مامان باباش میخوابه این عیبه ولی متاسفانه روند ایران اینجوری هست 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

به زور هم شده بخر بذار عادت کنه بچه خرج داره

اون دیگه تو نیسنی که بساز باشی خواسته هاش باید برآورده بشه نمیشه با کمبود بزرگش کنی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️