2777
2789

مادر بزرگم تو ایران نیستن یکی از گربه هاشو عقیم میخواست بکنه موقع عقیم سازی باید بر حسب وزن حیوون بهش بیهوشی تزریق بشه اونجا با اون همه دقت زیاد تزریق کردن حیوون تلف شد یکی دیگه هم عقیم کرده بود بعد گربه هاش کلا ازادن یعنی میرن بیرون برمیگردن بعد گربه های دیگه بهش تعرض کرده بودن بدبختو😑حواست به مورد اول باشه اونجا با اون همه تشکیلات زدن حیوونو کشتن اینجا معلوم نیس چیکار میکنن

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
مادر بزرگم تو ایران نیستن یکی از گربه هاشو عقیم میخواست بکنه موقع عقیم سازی باید بر حسب وزن حیوون به ...

منمم نگران همینم!

واسه دکترش خیلی تحقیق کردم تخصصشون جراحی هست و کلا تو کلینیک فقط مشکلات داخلی و جراحی انجام میدن.

اتفاقا خود دکتر هم گفت بیهوشیش خیلی مهمه و وزنش خیلی موثره ولی بازم واقعا میترسم😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منمم نگران همینم! واسه دکترش خیلی تحقیق کردم تخصصشون جراحی هست و کلا تو کلینیک فقط مشکلات داخلی و ج ...

من تو اینستا دیدم عمل سختی نیست براشون کلی هم مزایا داره عقیم سازی حیوانات

راستی تو حیوانات چیزی ب عنوان تجاوز و تعرض هم نداریم با میل خودشون جفتگیری میکنن اینم خوندم

من تو اینستا دیدم عمل سختی نیست براشون کلی هم مزایا داره عقیم سازی حیوانات راستی تو حیوانات چیزی ب ...

متااسفانه  تعرض دارن نرایی که خیلی وحشی باشن😢، من گربه تو حیاط زیاد دارم خودشون نمیخواستن جفت گیری کنن ولی یه نر وحشی پشت گردنشون یجوری گاز گرفته بود که نگهشون داره زخم شده بود،مجبود شدم کلی پماد بزنم براشون عفونت نکنه🥺

متااسفانه  تعرض دارن نرایی که خیلی وحشی باشن😢، من گربه تو حیاط زیاد دارم خودشون نمیخواستن جفت ...

شاید موقع جفتگیری اسیب دیده باشه چون با حیوان غیر اهلی بوده ولی تجاوزی درکار نبوده حیوانات با میل خودشون جفتگیری میکنن خیالت راحت

خواستی از چن تا پیج حمایتی حیواناتم بپرس تا ذهنت جمع بشه

منمم نگران همینم! واسه دکترش خیلی تحقیق کردم تخصصشون جراحی هست و کلا تو کلینیک فقط مشکلات داخلی و ج ...

سلام میشه اسم دکتری که گربتونو بردید برا عقیم سازی بگید بهم؟

گربه من فحل شده خیلی ناله میکنه میخوام ببرمش برا عقیم سازی

بسم الله الرحمن الرحیم .دوستان عزیز  خداوند متعال تمام مخلوقات رو ازاد افریده هیچ کس حق سلب ازادی هیچ افریده ای رو ندارد.گربه ها فرشته های زمینی هستند که ما در کنار انها احساس خوبی پیدا می کنیم ولی حق نداریم به نام مواظبت و غذا دادن  این فرشته ها رو تو اپارتمان زندانی کنیم و هروقت دلمون خواست یه سر ببریم بیرون !همه حیوانات احساس دارن و دلشون می خواد برن با همنوع خودشون بازی کنند رابطه داشته باشن و غیره نیاز جنسی اساسی ترین نیاز موجودات زنده هستش با عقیم کردن گربه ها جنایت بزرگی مرتکب می شوید که کارمای اون دامن همه تونو می گیره .گول دامپزشک ها رو که میگن برای سلامتیشون خوبه رو نخورید .ایا شما خودتون حاضر هستید دستگاه تناسلی شما رو در بیارن و بگن مثلا 5 سال به عمرتون افزوده میشه؟؟ 

عقیم کردن یک انسان بنا بر قوانین قضایی برابر کشتن آن انسان است. در صورتی که ماهیت وجودی انسان غیر از غرایز مادی، دارای ابعاد والاتری نیز هست. وجوه تمایز انسان و حیوان در همین جا می باشد. انسان دارای ابعاد معنوی و روحانی است و می تواند غرایزش را تعدیل کرده و تحت کنترل خود درآورد. اما در مورد حیوان اینگونه نیست. ماهیت وجودی حیوان، با غرایز سرشته شده است. بدون وجود غرایز حیوان انگیزه و هدفی برای ادامه زندگی ندارد. از بین بردن غرایز طبیعی حیوان به معنای نابود کردن و کشتن حیوان است.

در طبیعت ،پیوند بین حیوانات و زندگی اجتماعی آنها بنا بر غریزه جنسی و انتخاب جفت صورت می گیرد.

حیوانی که از داشتن غریزه جنسی محروم شود، محکوم به تنهایی می باشد.