2777
2789
عنوان

دورهمی پشمکا....دهه هشتادی ها بیان💃🏻♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 77 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هشتادیم کنکور امسال رو چه کنم وای

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
دیدم رییسی گفته مجازیه حالا واقعا امسالم مجازیه؟

من شنیدم میگن از آبان حضوری میشه 😕

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚

یک عدد پشمک هستم   

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   
بامنم همسنی💓

عه چه خوب 😻🌸

خوبی خوشیی؟

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
هشتادیم کنکور امسال رو چه کنم وای

هیچی یه سال درست حسابی درس بخون ،از منجلاب کنکور بیا بیرون واسه همیشه

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
هیچی یه سال درست حسابی درس بخون ،از منجلاب کنکور بیا بیرون واسه همیشه

ارع ولی سخته یه ترسی دارم بخونمو وقبول نشم 

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
فکرنکنم بابا واکسن ندارن 

والا منم میگم نمیشه ولی برادرم امسال میره دهم اون از دوستاش شنیده که اونا گفته بودن اخبار گفته 🤦‍♀️😂 ..البته امشب یسری چیزا تو اخبار راجب واکسن زدن برای ۱۸ ساله ها ومعلم ها شنیدم ولی دقیق خبر ندارم

ارع ولی سخته یه ترسی دارم بخونمو وقبول نشم 

اگه درست بخونی قطعا نتیجه زحماتتو میگیری،حالا بعضی موقع ها طرف میخونه نتیجه نمیگیره بخاطر اینکه یه جایی از این مسیر اشتباه رفته شما سعی کن اصولی بخونی مطمئن باش نتیحه میگیری ..بعدش بخون که بعدا حسرت نشه برات حتی اگه خدایی نکرده نتیجه نگرفتی 😉

هیییی نمیدونم یه روز خوششم یه روز خوش نیستم😂

مث خودمی ک 😐😂

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
اگه درست بخونی قطعا نتیجه زحماتتو میگیری،حالا بعضی موقع ها طرف میخونه نتیجه نمیگیره بخاطر اینکه یه ج ...

مرسی انشالله

حالا مشاور گرفتم شروع هم کردم دارم می خونم انشالله جواب بده