2777
2789

خانما ممنون میشم خواهرانه راهنماییم کنید 

من ۲۸ سالمه دانشجوی ترم ۷ روانشناسی دانشگاه آزادم 

جدا شدم و شرایط مالیم افتضاحه 

باالاجبار چند سال ترک تحصیل کردم ولی الان سه ساله روانشناسی آزاد میخونم قصدم این بود آزمون استخدامی آموزگاری شرکت کنم خرداد ۱۴۰۵ درسم تموم میشه و میتونم تو آزمون شرکت کنم 

سالهایی که زمان کنکور دادنم بود از درس خوندن منع شده بودم ولی آرزوم بود کنکور بدم و فرهنگیان برم بعد از اونم از شرط سنیم گذشت و آزاد خوندم درسام عالیه و رشتم قبلا انسانی بود

حالا شرط سنی فرهنگیان تغییر کرده و ۳۰ سال شده 

منطقیه که کنکور فرهنگیان بدم و از اول برم دانشگاه 

شرایطمم طوریه که زودتر باید به استقلال برسم از طرفی دوست دارم فرهنگیان برم چون دو سال فرصت دارم 

اصلا اینکار احمقانه نیست که بخوام از اول بخونم ؟ یا بهتره تمرکزم رو روی آزمون استخدامی بزارم ؟ 

کدوم قبولیش سخت تره ؟ 

با توجه به شرایط من بهتره چیکار کنم ؟ 

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر دوش نمی تونی بدی؟ تو این سایت میگن معلمی خوب نیست زیاد

نه امکان پذیر نیست اصلا

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

به اینکه یک روانشناس بشی و مطب خودت رو داشته باشی فکر نمی کنی؟

اصلا به هیچ وجه چون اصلا روانشناس خوبی نمیشم و از شنیدن مشکلات دیگران خوشم‌ نمیاد

اگه من جای شما بودم تمرکزم میذاشتم برای آزمون خواهر منم روانشناسی بود سه سالی هست قبول شده و تدریس م ...

تا بخوام‌برا کنکور بخونم و حتی اگیههه قبول شم اینکه بخوام از اول دانشگاه بخونم خیلی دیر میشه نه ؟ 

تا بخوام‌برا کنکور بخونم و حتی اگیههه قبول شم اینکه بخوام از اول دانشگاه بخونم خیلی دیر میشه نه ؟

عزیزم بستگی به خودت داره خواهر من سه سال پشت کنور موند اون موقع خیلی دوست داشت بره دولتی و رفت 

ولی بعدها پشیمون شد که چرا اون سه سال عمرشو تلف کرده میگه بعضی وقتا فقط علاقه و چیزی که میخوای مهم نیست چون حسرت اون عمری که رفته میخوری که چرا زودتر شروع نکردی با اینکه الان راضیه و موقعیت خوبی داره 

کنکور دیگه چیه؟؟؟تو آرزوهای قدیمی نباشبه دکترای روانشناسی فکر کنشرمت بباد که بری با هجده ساله ها کن ...

یعنی چی چرا شرمم بیاد اصلا از لحاظ سنی برام مهم نیست فقط از لحاظ شرایطم گفتم 

هر زمان که دلم بخواد میرم کنکور میدم هیچ شرمی هم ندارم 

کنکور دیگه چیه؟؟؟تو آرزوهای قدیمی نباشبه دکترای روانشناسی فکر کنشرمت بباد که بری با هجده ساله ها کن ...

دکتری که عالیه ولی ایشون بخاطر شرایطش فکر کنم یخواد زودتر مشغول به کار بشه 

عزیزم بستگی به خودت داره خواهر من سه سال پشت کنور موند اون موقع خیلی دوست داشت بره دولتی و رفت ولی ب ...

اگه شرایطم خوب بود جتما کنکور رو انتخاب میکزدم چون یک فرصت طلاییه و شرط سنی فرهنگیانت تا ۳۰ شده 

ولی شرایط برام سخته اینکه بخوام کتاب و تست بخرمو کلاس برم یکم سخته 

آزمون فک میکنم راحت تره