2777
2789
عنوان

دورهمی پشمکا....دهه هشتادی ها بیان💃🏻♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 77 پست
مث خودمی ک 😐😂

اوهوم 😂😂

تورونمیدونم ولی من یه شوهرم دارم که بعضی وقتا میره رومخم روزای ناخوشیموبدترمیکنه😂

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
اوهوم 😂😂 تورونمیدونم ولی من یه شوهرم دارم که بعضی وقتا میره رومخم روزای ناخوشیموبدترمیکنه😂

چقد زود عروس شدی 😻😻😻😻😻 خوش بحالت 

حالا چرا بدتر اخههه؟/😂🤦‍♀️

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زود عروس شدی 😻😻😻😻😻 خوش بحالت  حالا چرا بدتر اخههه؟/😂🤦‍♀️

کلا رومخمه یه موقع هایی دیگه😂😂

آره خیلییی زود بودکلا درگیرم بازندگیم یه روز میگم برم دانشگاه یه روز میگم ولش کن به دردم نمیخوره کلا نمیدونم دارم چیکارمیکنم 🤦🤦

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
مرسی انشالله حالا مشاور گرفتم شروع هم کردم دارم می خونم انشالله جواب بده

موفق باشی عزیزم 😘

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
کلا رومخمه یه موقع هایی دیگه😂😂 آره خیلییی زود بودکلا درگیرم بازندگیم یه روز میگم برم دانشگاه یه ر ...

از زندگیت راضییی؟/😻🌸

تو مدت زیادی در این جسم نخواهی بود پس " باشرف زندگی کنیم " کاربری ن تنها دست دو نفر نیس بلکه خانوادگی داریم استفاده اش میکنیم  با فامیل و در و همسایه ها
موفق باشی عزیزم 😘

مرسی گلم ماچ رو کلت  

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام
از زندگیت راضییی؟/😻🌸

تاراضی بودن چی باشه ازاینکه نتونستم برم دانشگاه خیلی ناراحتم میتونم برم ولی دانشگاه درست حسابی دوست داشتم که اگه قبول شمم توشهرمون نیست وقتی میتونستم برم که مجرد بودم ولی خب بتظرم شوهرم ارزششو داشت که بخاطرش قید قشنگ ترین آرزومو زدم

کلا رومخمه یه موقع هایی دیگه😂😂 آره خیلییی زود بودکلا درگیرم بازندگیم یه روز میگم برم دانشگاه یه ر ...

دانشگاه برو ولی یه رشته ی به درد بخور مثل پرستاری که کار داشته باشی دستت تو جیب خودت باشه

🏃🏻‍♀️

اگه امسال کنکوری هستی بخون همین سال اول قبول شو نمون پشت کنکور چون من زجرشو کشیدم میدونم چیه 

سال اول نیستم سال اول ازدواج کردم موندم حالاام میگم نکنه نخونم بعدا پشیمون شم