2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون ۵ یا ۶ سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 52 پست
اخه نمیشه که دخترم امسال مهر میره کلاس اول چون نیمه دومی

اره میدونم

میگم مثلا یه سال دیرتر مینوشتی 

اخه من پسرام ۲سال فاصلشونه 

میگم اگه کرونا ادامه دار باشه اولیو ۲سال دیرتر میفرستم که باهم برن که تو مدرسه و کل زندگیشون کنار هم باشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من سال قبل پیش دبستانی بود ثبت تام کردیم و مجازی برقرار شد. خیلی راضی بودم. 

چند دادین کدوم شهرین 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
الفبا رو خودت یادش دادی؟

آره 

ببنید تو مقطع پیش دبستانی ،لزومی به یادگیری نوشتار نیست 

هدف آشنا شدن چشم وگوش بچه ها با حروف هست 

دوتا از کتاباش نصفه مونده ودارم این روزا کما وببش باهاش تمرین میکنم 

تقریبا نصف حروف رو محصولات رومیتونه حدس بزنه ومیشناسه 

یعنی مال من اجباریه الان پیش دبستانی همون‌امادگیه ؟

میگن پیش ۱و ۲

برا ۴ساله ها اختیاریه

برا ۵ساله ها الزامی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اجبار نیست ولی به شدت توصیه میکنم من دخترم امسال  اوله یه کتاب کار ریاضی اول براش گرفتم ...

خدا حفظش کنه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
میگن پیش ۱و ۲ برا ۴ساله ها اختیاریه برا ۵ساله ها الزامی

پس اینطور 🤔😘

میشه بگی چه کتابایی گرفتی؟

من از چندتا کتاب فروشی پرسیدم ویه مجموعه ۵ تایی رومعرفی کردن ،که یه دونه فشردشوهم میشه تهیه کرد ولی من تک گرفتم که بچه زده نشه وبراش جذابتر باشه 

اسمش خیلی سبز هست عزیزم

بگید برا پیش دبستانی 

زبان آموزی ,ریاضی ،زبان انگلیسی،علوم و آمادگی برا نوشتن هست 

پس اینطور 🤔😘

مطمین باش هیچ اجباری نیست من دوهفته پیش دخترمو کلاس اول ثبت نام کردم اصلا نپرسیدن پیش رفته یا نه ؟ مدرک پیش نخواستن .گفتن شرایط همه کشور کرونایی بوده ۹۰ درصد خانواده ها بچه هاشون پیش نرفتن .مشکلی نیست 

اره میدونم میگم مثلا یه سال دیرتر مینوشتی  اخه من پسرام ۲سال فاصلشونه  میگم اگه کرونا ا ...

دخترم لحظه شماری میکنه بره مدرسه به زور میگه باید نوشتن یاد بگیرم حروف الفبارو تا نصف باهاش کار کردم مینویسه اعداد تا ۱۰۰ میگه امروزم ۱و ۲ و ۳ نوشتنش یاد گرفته ولی پسرم علاقه ای به مدرسه رفتن نداره چون صبح ها تا ۱۱ میخوابه

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
مطمین باش هیچ اجباری نیست من دوهفته پیش دخترمو کلاس اول ثبت نام کردم اصلا نپرسیدن پیش رفته یا نه ؟ م ...

بله منم مثل شما بچمو كلاس اول ثبت نام كردم

و پيش دبستاني هيج اجباري نيس