2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون ۵ یا ۶ سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم ۹۴ شهریور ، پسرم ۹۵ مرداد، دخترم پیش ثبت نام نکردم، ولی امسال برا کلاس اول ثبت نام کردم، پس ...

بنظرت اگه جفتشونو یه سال ثبت نام میکردی اول بهتر نبود؟

که باهاشون کار کنی و وقت بیشتری بذاری،؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اجباری ک نیست  ولی الزامیه  باید یه چیزایی رو بلد باشن  منم دوتا داداش ۶ ساله دارم ...

کدوم شهرین برا ما دو ملیون هشصت هزار میگیرن  تبریزیم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
مهر ۹۵ که پیش دبستانی نمیشه

پیش اختیاری هس

ولی اسی پیش اجباری 

الان پیش شده ۲سال

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

پسرم ابان۹۴ هست باید بره پیش ولی من‌ثبت نامش نکردم  سلامتیش واسم مهمتره

هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد 
اختیاری هست  من پارسال دخترم باید میرفت پیش دبستانی وثبت نامش نکردم  خودم براش کتاب گرفت ...

چه کار خوبی کردی

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

اجبار نیست

ولی به شدت توصیه میکنم

من دخترم امسال  اوله

یه کتاب کار ریاضی اول براش گرفتم

انحام بده میگه مامان من همه اینارو بلدم

تمام چیزهایی که پیش یاد گرفته کتاب  کار ریاضی اول داره

البته من خصوصی نوشته بودمش و آنلاین 

بنظرت اگه جفتشونو یه سال ثبت نام میکردی اول بهتر نبود؟ که باهاشون کار کنی و وقت بیشتری بذاری،؟

اخه نمیشه که دخترم امسال مهر میره کلاس اول چون نیمه دومی

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘

پیش اجباری نیست...خونه کار کن..پسر من زمستون ۹۴ نمیفرستمش

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
پیش اختیاری هس ولی اسی پیش اجباری  الان پیش شده ۲سال

یعنی مال من اجباریه الان پیش دبستانی همون‌امادگیه ؟