2777
2789
عنوان

اونایی که بچشون ۵ یا ۶ سال دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 52 پست

دختر منم 24 خرداد 95 دنیا اومده

من هنوز ثبت نامش نکردم، دو دل هستم... 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ٦ سالشه و نيمه اوليه  امسال ميره كلاس اول و حضوريه و مجبورم بفرستمش چون پيش دبستاني نرف ...

چرا مجازی بدرد نمیخوره

دوقلوهای من پارسال اول بودن و یک روزم نرفتن مدرسه و عالی یاد گرفتن فقط زحمت داره برا مادرا

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من دخترم نیمه دوم ۹۴ ثبت نامش کردم غیر انتفاعی...نه اجباری نیست....حتی حضوری باشه نمیفرستم با این اوضاع 😐آنلاین هم باشه  بهتر از هیچی....دخترم از من حساب نمیبره درس یادش بدم🤦‍♀️

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
عزیزم متولد ۹۴ میشه ۶سال الان بچه شکا پنج سالشه سال دیگه باید بره پیش دبستانی 

نیمه اول ۹۵امسال پیش سال دیگه کلاس اول

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔