2777
2789
عنوان

اونقدر معلم از بچم شکایت کرده ازش متنفر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4102 بازدید | 155 پست
عزیزم معلم پدرکشتگی با بچه تو نداره کخودت چند وقت پیش تاپیک زدی واینو نوشتیبیش فعال و کم حواس و با ت ...

اونقدر معلمه نامه نوشت ناله کرد بخدا ۱۵ روزه اومده

اون زمان ک تامیک زدم ۴رمین بار بود شکلیت میکرد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شپا اصلا دیدگاهتون درست نیست برای کلاس اولی ک فقط ۱۵ روز معلم داشتنهنوز مهرهاینا کلاس اولی هستن۱۵روز ...

فقط می توانم بگم خدا به اون معلم صبر بده 

با ۳۹دانش آموز پسر  

و اولیای پر توقع 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تک شیفت مسلما خسته نیستمعلمی ک از ۶بیداره تا ۱۲ سر ی مدرسه ۴۰نفری کلاس اولی هستبعد با همون روحیه خست ...

خسته که نگفتم

گفتم یه معلم ممکنه تک شیفت باشه اما غیر قابل تحمل

ما دوره خودمون فقط کتک بود

الانم یکی گفت بچش سه معلم تا کلاس دوم داشته دوتاش بداخلاق بودن

بهرحال معلومه خودت شدیدا تحت فشاری و نیاز به ارامش و استراحت و ... داری

https://s6.uupload.ir/files/جمله_ماشین_ندارم_m7ns.jpg،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/پیتزای_آسان_بدون_فر_9ne9.mp4/،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،https://www.ninisite.com/discussion/topic/15892359/%D9%86%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D8%AD%D8%B0%D9%81-%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین

عزیز هنوز مهره بخدا دیماه بود حرف شما ددستههنوز بچه ها جا نیافتاده براشکن

ببین من معلم نیستم که بخوام سنگشونو به سینه بزنم

اما بعنوان کاراموز چندماهی کنار معلم بودم،و واقعا چیزای خوبی ندیدم و تصمیم گرفتم بیخیال اینکار بشم

تازه من مدرسه غیرانتفاعی بودم با ۱۲تا دانش اموز ولی بچه های این نسل فاجعه هستن

فقط می توانم بگم خدا به اون معلم صبر بده با ۳۹دانش آموز پسر و اولیای پر توقع

پرتوقعیه بگم تو ۱۵روز اومده ۳بار نامه تو دفتر بچم نوشته و ۲بار محکم در مورد بچه حصوری بهم شکایت کرده؟؟؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بخدا حلال نیست ما ک راصی نیستین معلم از ۷صبح تا ۱۲ تو ی مدرسه دیگه انرژیش تخلیه شده باشهبعد ۱۲ تا ۵م ...

چه ربطی داره من خودم معلمم و ساعتی میرم بعضی بچه ها پدر آدم رو در میارن یه جا نمیشینن،معلم فقط با بچه شما سر و کله نمیزنه بچه های دیگه هم هستن

اونقدر معلمه نامه نوشت ناله کرد بخدا ۱۵ روزه اومدهاون زمان ک تامیک زدم ۴رمین بار بود شکلیت میکرد

کاش اگ تونستی ی دکتر ببری

میدونی معلما از روز اول متوجه میشن بچه هایی ک عدم تمرکز دارن

البته شاید بچه شما از اون دسته بچه های شیطون باشه ک طبیعیه 

کاش خودت حضوری بری بامعلمش حرف بزنی

چه ربطی داره من خودم معلمم و ساعتی میرم بعضی بچه ها پدر آدم رو در میارن یه جا نمیشینن،معلم فقط با بچ ...

ساعتی نیست معلمشون ۲شیفت کلاس اول کلاس های ۴۰نفره

ساعتی نیست معلمشون ۲شیفت کلاس اول کلاس های ۴۰نفره

منظورم اینه منی که ساعتی میرم بچه هایی مثل بچه های شما اذیت میکنن تا چه برسه به معلم خودش

بچه شما خودش یه جا نمیشینه نظم کلاس رو به هم میزنه بقیه بچه ها هم با نگاه کردن به اون شروع میکنن به شلوغی

عزیزدلم سعی کن ی پولی جورشه فرم بچه رو درست کن کیف بخر لباس ورزشی خوب بگیر 

خیلی تاثیرداره توروحیه معلم 

لباساشون وبشورین اتو کنید مداوم 

به بچه نظم ومدام گوشزد کن هر عصرببرش پارک ۲ساعت تا انرژیش تخلیه بشه 

کاکائوی.. ‌نخوره 

اشکال نداره درکت میکنم تلاش کن ازاین بچه ی بچه نمونه بسازی این هنره 

بعد ی دفتری بزار طبق گوگل به بچه لوحه های جدید آموزش بده تا دستش راه بیفته خودش ببینه بلده توکلاس بهش فشار نمیاد وباذوق زود میشینه مینویسه 

عزیز شما مادر هستیاون معلم انوزش دیدهحقوق میگیرهنباید صبر خودتونو با معلم یکی بدونیدباید صبوری کنهکل ...

من مادر گاهی تو خونه برای ی بچه صبرم لبریز میشه. بهر حال معلم هم آدمه خسته میشه با 39 بچه سر و کله بزنه. مادرها باید کمک کنند . معلم کلاس پارسال پسرم با 24 تا بچه میگفت واای نفسم در نمیاد دیگه. در حالی که چنتا مامانا خیلی کمک حالش بودیم 

توکل بر خدا ان شاالله درست میشه . هر روز قبل رفتن ب مدرسه این ذکر را بخون: اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. (سه ‌مرتبه)

اسی خدایی منم جای خواهرت نه معلمم نه چیزی به خاطر خودت میگم، بشین منطقی فکر کن، فقط داری توجیه میکنی معلم دو شیفته ۱۵ روز معلم نداشتن، برو پیگیری کن فقط بچه توعه که عادت نکرده؟! پیش دبستانی هم رفته الانم دو هفتس معلم دارن دیگه نشستنو حداقل باید یاد میگرفت. والا من یه برادر به شدت شیطون دارم بیش فعال بود به نظرم، که مادرم حاضر نشد دکتر ببره و نیمه دومی یعنی از بچه شما هم کوچیکتر بود چون اینم خیلی تاثیر داره پیش دبستانی هم نرفته بود تو هفته اول یاد گرفت که باید بشینه سرکلاس و وسط درس حرف نزنه در مورد تربیت فرزند سرچ کن تا هفت سالگی تربیت شکل گرفته، شما میگی بچه هست اصلا تربیت معنا نداره! اینطوری بخوای پیش بری آینده بچه تحت تاثیر قرار میگیره

خوب ببرش یه مدرسه دیگه که معلمش دوشیفت نباشه

کاش از این شهر بریم دیگه

بسه