دختر من سال ۹۵ خرداد بدنیا اومده شوهرم میخواد ثبت نام کنه امادگی من نمیخوام با این وضع کرونا ثبت نام کنیم شما ثبت نام کردین یا نه ؟؟؟
اجباریه با اختیاری ؟
کدوم شهرین
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اجباری ک نیست ولی الزامیه باید یه چیزایی رو بلد باشن منم دوتا داداش ۶ ساله دارم ...
کدوم شهرین برا ما دو ملیون هشصت هزار میگیرن تبریزیم
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
پسرم ابان۹۴ هست باید بره پیش ولی منثبت نامش نکردم سلامتیش واسم مهمتره
هیچ وقت به پسرم نمیگم مرد که گریه نمیکنه...اما همیشه اینو در گوشون زمزمه میکنم که مرد نامردی نمیکنه......یه دونه نی نی تو راهی داریم که داداش امیر عاشقشه...دعا کنید سالم بیاد
اختیاری هست من پارسال دخترم باید میرفت پیش دبستانی وثبت نامش نکردم خودم براش کتاب گرفت ...
چه کار خوبی کردی
پیش اجباری نیست...خونه کار کن..پسر من زمستون ۹۴ نمیفرستمش
کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوند. زمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...
پیش اختیاری هس ولی اسی پیش اجباری الان پیش شده ۲سال
یعنی مال من اجباریه الان پیش دبستانی همونامادگیه ؟