2777
2789

شامپو از دارووخانه بگیر عب چه داره ،،خیلیا میگیرن برا هوای گرمه ،،سرکه سیبم خوبه ولی هیچی مثل شامپو نیست قویرو بگیر دو نوعن فک کنم یکیش ضعیفتره متاسفانه اسمشو یادم نی سرچ کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برید دکتر یه شامپو داره بزنید فورا از بین میره بقیه راه ها همه الکیه تمام لباس ها ملحفه ها و رو بالشی و.... رو داخل کیسه زباله بزار و حشره کش بزن در شو ببنددوهفته بعد در بیار و بجوشون تا اگر تخمش هست هم از بین بره همه خونه هم اتاق به اتاق  حشره کش بزن درشو ببند 

روش های سرکه و رنگ مو و.... فایده نداره 

سرم خیلی میخارید نمیدونستم چمه. تا امروز ی حشره از موهام اویزون بود ای خدا 

استرس نگیر، شامپو ضد شپش داروخانه داره، بخر استفاده کن، سس مایونز که میگن عالیه، بمال روی موهات دو سه ساعت بعد بشور، تمام ملحفه ها و روبالشتی، روسری ها و لباسهایی رو که استفاده کردی با آب جوشه جوش بشور