2777
2789
اگه برم دکتر با شامپو قوی حتما میره؟ تخماشو چکار کنم؟ 

اره از بیم میره چند روز بعد بهت دکتر می گه دوباره باید شامپو رو بزنی برای تخماش 

شونه ریز و .... اینا همه کثافت کاریه سریع برو دکتر حتی رری داروخانه هم وکتر داروساز دارو و روش درمان رو بهت میگه 

بگو کسی بره برات بگیره با کسی در ارتباط نباش به شدت مسریه و گناه کار میشی کسی ازت بگیره خیلی اذیت می کنه تمام زندگی ادم گند می خوره 

پاشو برو دیگه چرا نشستی تاپیک میزنی 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واقعا جواب میده شما امتحان کردی،

ببین عزیزم اول باید شامپو بزنی که بمیرن و زنده نلاشن یا سس بزنی موهات ببندی که خفشون کنی بعدم موهاتو کوتاه کن و بده حجمشو بگیرن بعد اگر خاهری مادری کسی هست نزدیکه بگو تخمای شپش رو از موهات دونه دونه جدا کنه ملافه های قبلی رو تو اب جوش بریز حتی شال و اینا شانه های قبلو بریز بره تخمارو از تو سرت در بیارن دیگ عمرا نزنه مال خاهر من عید اینجوری شد اونم موهاش پر هی میگفت سرم میخاره گفتم شپش زدی مسخره اش اومد تا شپشا از تو سرش حرکت کردن رو پیشونیش متوجه شد  اول شامپو زد دید جواب نیس کوتاه کرد من از ساعت ۱۱ تا ۷ غروب براش تمام تخمارو از موهاش کندم چن بار با سرکه شست و باورت نمیشه دیگه تموم شد 

شپش از کجا میاد؟من خیلی بهداشتو رعایت میکنم. اخه از کجا اومدن

اصلا ربطی به بهداشت نداره تازه موهاب تمیزو بیشتر دوست داره ماها هر دفعه از برادر زادم که میرفت سمنان شهر مادرش میومد شپش میگرفتیم یسری هممون گرفتیم به جز یکی از خاهر زاده هام که کلا دیر به دیر حمام میرفت موهای چربو شپشا ندوست 😐موهای تمیز یا حموم رفته که میای رطوبت زیر موهارو میگیره خیلی دوست  داره وامونده اون خارشش ادمو روانی میکنه  تخم شپش قشنگ مشخصه از رو مو نمیوفته و به اسونی کنده نمیشه مگه اینکه با نوک ناخن بکنیش  

استرس نگیر، شامپو ضد شپش داروخانه داره، بخر استفاده کن، سس مایونز که میگن عالیه، بمال روی موهات دو س ...

چ‌جوری با جوشه جوش بشوریم وقتی می سوزه دست خدایا چ گیری کردیم😭😭