2777
2789
عنوان

غذای مورد علاقه

136 بازدید | 15 پست

دوست دارید وقتی مهمونی جایی دعوت شدید چه غذایی براتون بیارن؟

مخلفات چی دوست دارین بیارن براتون؟

دوست دارین کلا جایی مهمونی رفتین چیا براتون بیارن میل کنید؟

خداااااااااا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین که تو اون جمع  احساس  راحتی کنم بگم بخندم    سختم نباشه   خیلی  حال میکنم کاری به غذا ندارم   اصلا اصلا  نیمرو  ولی  با اونایی که اونجا هستن  بهم خوش بگذره   بعد ازدواج  انقدر  خونه فامیل شوهرام رفتم  که  سختم  بوده   اذیت بودم   اون تایم ها   که   فقط برام ادمهای مهمونی مهمن   

من همین که تو اون جمع احساس راحتی کنم بگم بخندم سختم نباشه خیلی حال میکنم کاری به غذا ندارم ...

چرا عزیزم غذا هم مهمه و نشونه احترام وارزش قایل شدن برای مهمان

حالا شما غذای مورد علاقه تون چیه😎😎😎

خداااااااااا  

چرا عزیزم غذا هم مهمه و نشونه احترام وارزش قایل شدن برای مهمانحالا شما غذای مورد علاقه تون چیه😎😎😎

اره  درسته  نشونه  احترامه   ولی اگر ده مدل  درست کنه  ولی  اخر مثل جاری من   منت  بزاره   خب کوفت  ادم بخوره بهتره  ،،، بعضیا هم انقدر  دستپختشون  بده   من قبل از رفتن   سیر میکنم  خودمو   تو فامیل  شوهرم  اکثرم جایی میریم  من قبلش خودم و بچم  خونه یه چی میخوریم  میریم   در این حد  بده  

اگر خوب  درست کنن  جوجه،  مرغ، قرمه سبزی   خورشت بادمجونهم خیلی  دوست دارم  

زرشک پلو با مرغ با سالاد شیرازی و دوغ

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼