2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست
همین کتک زدن که میگن اگه درس باشه باعث تخریب وجهه دین اسلام میشه مثل همون سنگسار  

آره دیگه ممکنه شبهه ایجاد کنه

سنگسار که به نظرم بحث ش ،جدائه، مجازات و جواب کار بدِ وناشایستِ ...

این پستی و کثیفی و هیچی نمیتونه توجیه کنه ... رفته بودم پیش مشاوره یِ جمله ای(درباره یِ قضیه ای) گف ...

وقتی توان مالی همه بالا باشه جوانان راحت تر ازدواج میکنن و خودبخود جامعه اصلاح میشه

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی توان مالی همه بالا باشه جوانان راحت تر ازدواج میکنن و خودبخود جامعه اصلاح میشه

اونی که ازدواج میکنه خیانت میکنه چی ؟اون درد ش چیه؟

خیانت توجیه داره ؟خیلی زشته و کثیف و پست

نمیگم شرایط تاثیر نداره ،داره ... ،اما به ذات و انتخاب هر آدمی م هست ...

اونی که ازدواج میکنه خیانت میکنه چی ؟اون درد ش چیه؟ خیانت توجیه داره ؟خیلی زشته و کثیف و پست نمیگم ...

فرق ما با جوامع پیشرفته اینه که مثل اونا ریشه ای به مسائل نگاه نمیکنیم و از خودمون نمیپرسیم چرا این اوضاع پیش اومده!

خودم خیلی ها رو میشناسم که بخاطر وضعیت مالی ازدواج نمیکنن اگر ازدواج کنن و نیازهای عاطفیشون از راه ازدواج تامین بشه دیگه کسی سراغ فحشاا نمیره در طول سالیان زیاد این موارد پشت سر هم پیش اومده که رسیدیم به شرایط فعلی

سخن صحیح را بپذیرید حتی اگر گوینده ی آن خود به آن عمل نکند.پیامبر(ص)  🌺🤵عده ای میگن اینجا سایت بارداری و زایمانه در نتیجه مختص خانم هاست و حضور آقایون بی مورده که واقعا مایه ی تعجبه چون محتوای تاپیک ها چیز دیگه ای میگه و با یه نگاه اجمالی به تاپیک های خصوصا پربازدید میبینید که اکثرا در مورد هر چیزی صحبت میشه جز در مورد بارداری و زایمان که اگر غیر از این بود حتی دختران مجرد هم عضو نمیشدند چه برسه به آقایون چون براشون جذابیتی نداشت! در ضمن آقایون میتونن اینجا شناخت بهتری نسبت به خانم ها پیدا کنن که بعد ازدواج در زندگی زناشویی به کمکشون میاد پس با حضور آقایون داخل سایت کنار بیاید و حساسیت به خرج ندید و هر زمان براتون مزاحمت ایجاد کردند براشون گزارش بزنید یا از طریق پیام خصوصی به نی نی یارهای محترم اطلاع بدید تا برخورد کنند در غیر این صورت صرفا بابت حضورشون بازخواستشون نکنید و حرف زشت نزنید چون اینطوری فقط شخصیت خودتونو زیر سوال میبرید 🤵🌺 ((دروغ، سرآغاز همه ی بدی هاست.)) حضرت علی(ع)
فرق ما با جوامع پیشرفته اینه که مثل اونا ریشه ای به مسائل نگاه نمیکنیم و از خودمون نمیپرسیم چرا این ...

آره درسته ،اون کامنت اولمم میخواستم پاک کنم ،وقت ش گذشت نشد 

فحشا هم بده ،اما خیانت به نظرم از بدترینا و کثیف تریناست ،یِ آدم مجرد هر کاری میکنه نه اینکه بد و زشت نباشه ،ولی خودشه ،تنها و تعهد در قبال کسی نداره ،اما خیانت یِ کار زشته ،در حالی که تو ،تعهد به یکی دیگه م داری ... و اینکه متعهد نباشی در قبال ش و بهش خیانت کنی ،هیچ جوره قابل قبول نیست ،و هیچی از بدی و زشتی ش کم نمیکنه ،کار پستیِ و زشتی ش چند برابر

حداقل وقتی تعهد داری و تو زندگی ت یکی دیگه هس ،و تو زندگیِ یکی دیگه هستی،متعهد ی و مسئول و درگیر در قبال آدمهای دیگه ای ،این کارو نکن ،از تعهد ت خارج شو و بعد هر کار غلطی م میخوای بکن اما با خودت و زندگی خودت ...

آره درسته ،اون کامنت اولمم میخواستم پاک کنم ،وقت ش گذشت نشد  فحشا هم بده ،اما خیانت به نظرم از ...

عرض کردم علتش وضعیت اقتصادی و دغدغه هست که باعث شده نتونن با دید درست و فکر باز انتخاب کنن بعد ازدواج میبینن انتخابشون غلط بوده و پشت پا میزنن به همه چی

البته مسائل فرهنگی و ... هم تاثیرگذارن

من ضربه نخوردم ینی هرکی داره جدا میشه ضربه خورده من خیلیم حالم خوبه دارم جدا میشم شماهم دارین ادا در ...

اکی امیدوارم جلوترا موفق باشید، اون ک صد در صد ب من مربوط نیس😁😐

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
نظر و حرف شما برام مهم نیس ک چی واسع خودتون فک می کنید مهم اینه ک خودم کی ام و چی ام نیازی ندارم الح ...

شما خودتونو ناراحت نکنید بعضی از خانما که بیشترشون هم کم سن وسالند بهتر بگم بچه هستن مریض تشریف دارند مریضیشونم ضد مرد هستن بدون هیچ دلیل قانع کننده