2777
2789
عنوان

خانمااا در عرض ده روز دوبار وحشتناک شوهرم رووم دست بلند کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بگم..النگوهایی که دستم بود دیروز همشون خم و کج شدن

قبلا دست بزن نداشته؟ 

تازگیا اینجوری شده؟ 

خب خودتم میگی هی گفتی گفتی خب نگو عزیزمن.

شما که پشتوانه مالی و عاطفی نداری پدرتم که اونجوری پس چرا رو مخ این دیوونه میری که بزنتت.

ولش کن مادرش گفته تو دلت بگو به درک .بهتر از اینه که اینجوری زندگیت زهر مار بشه بچتم گناه داره والا

بگیر توام بزنشبعدم برو پزشک قونانی برگ بگیر ، نگه دار به دردت میخورهولی به کسی نگو

عزیزم خانما که زورشون به مردانمیرسه

چجوری کتکش بزنه نمیشه اصلا 💔

تهش بتونه ی چنگ بندازه

🌺دوستای گلم درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم🌺

قبلا دست بزن نداشته؟ تازگیا اینجوری شده؟ خب خودتم میگی هی گفتی گفتی خب نگو عزیزمن.شما که پشتوانه مال ...

خیلی اعصابم ضعیف شده..

میخام اون مادرشو بگیرم موهاشو بکنم بدم دستش

اگه قصد طلاق داری شکایت کن دهنش سرویس کن دوستم از مادرشوهرشم شکایت کرد تو زندگی مون دخالت میکنه دادگاه کشوندش.  ولی اگه میخوای زندگی کنی نزار شوهرت انقدر عصبی بشه چون کتک شو تو میخوری و ی جات ناقص میشه . حالا مادرش هر چی بگه به سگ محل نمیدی تا صبح پارس میکنه . تهش کتک خوردی تونستی حقت بگیری . جلوی بچه نزار کتک بزنه که فردا اون بچه هم ازت حساب نمیبره . میگی به شوهرت حس نداری پس کاراش برات مهم نباشه.  بحث نکن اصلا با آدم عصبی . بسپار به خدا همچین جوابشون بده . 

منظور شما نیستید اما اگر خانما تحصیلات پشتوانه مالی هنر داشته باشن 

برای مستقل شدن 

هرگز تو این وضعیت نمیمونن 

وحشی بازیا چیه 😑

بچه هم والا براش بهتره از این محیط پر تنش دور باشه

همسر شما مشکلات روانی زیاد دارن 

عاقبت هم شما رو میکشن 

هر چند الانم چیزی نمونده ازتون 

جسم داغون روح خراب 

که مادرش بگن پیر 

همین وحشی زاده پیر کرده شما رو 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب اصلا چرا اهمیت دادی ب مادر شوهرت بزار هر چی میخواد بگه 

از اینک بخوای طلاق هم بگیری گفتی شرایط برگشت نداری پس مجبوری بمونی  ولی تو شوهرت عصبیه یه کم مدارا کن با زبون خوش رامش کن لجبازی نکن جر و بحثم نکن مطمئن باش رامت میشه مردا مثل بچن 

اگه خودشم خوب باشه خانوادش دق میدن

آها آفرین بعضیام خانواده اشون انقدر بد هستن که مدام دخالت میکنن اذیت میکنن یکی از دوستای من از دست خانواده شوهرش دیوونه شده از بس مادرشوهرش افریته اس

لطفاً لطفاً دیگه حواست رو جمع کن ببین خدای نکرده می زندت بدبخت میشی وقتی می شناسیش طرف تو نیست ولش چرا میگی پسرت رو یاد میدادی دفعه دیگه جواب مادر سوهرت رو بده  دفعه دیگه بگه من نا راحت میشم به مامانم حرف بد می زنی ،اگه بچه محبت نبینه نمیره اونجا  پس محبت می بینه خدارو شکر کن مادربزرگش دوسش داره ،،بعد هم میگی قطع رابطه هستی ،،پس بیشتر شورش نکن،،،دوم می بینی شوهرت بددله زبونت رو نگه دار اون خودشم دوستش رو دیده دلش نخواسته سلام بده پس تو این طور چیزا دخالت نکن و تحریکش نکن یه مدت رو خودت کار کن تمرکز کن به خونه زندگیت برس ترو تمیز باش از خدام بخواه رزق و روزیتون رو زیاد کنه یعنی چی که خوشحالی شوهرت پول درنیاره و برگردی بگی بخاطر من بود و بیشتر دشمنت بشه ،ببین من یک ذره شوهرت رو تایید نمی کنم کارش خیلی خیلی خیلی احمقانه بزدلانه است که دست روت بلند کنه یا نیش و کنایه بزنه امااااا چون تو می خوای زندگی کنی باید یاد بگیری چکار کنی