2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اما پدر عمو دایی که دارید فکر کنم این طرز تفکر شما ریشه دار باشه

یادم رفت بگم دور ازجون اونا چون بابای من وعمو دایی من اینقد ادمای باشخصیتی هستن ک فقط ب زن زندگیشون نگاهدمیکنن من منظورم اقایون نی نی سایت بود البته بازم بگم دوراز جون بدرای برادرای خانم های نی نی سایتی

یادم رفت بگم دور ازجون اونا چون بابای من وعمو دایی من اینقد ادمای باشخصیتی هستن ک فقط ب زن زندگیشون ...

بزارید یه مثل هست میگه قربون برم خدارو یک بوم دو هوارو اینوربوم گرمارو اونور بوم سرما رو

شما خودتونو ناراحت نکنید بعضی از خانما که بیشترشون هم کم سن وسالند بهتر بگم بچه هستن مریض تشریف دارن ...

🌹

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
ن فقط ی دلیل قانع کننده ای می‌خوام 

شاید همه آقایون اونجوری که شما گفتید باشن شایدم نباشن..امیدوار باشید که حدستون درست باشه و همشون خیانتکار باشن چون اگه حتی چند نفر خائن نباشن شما مدیونشون شدید و این اسمش حق الناسه که ازش راه خلاصی نیست

آقا هستم..."چه بزرگ آفتی ست....غمین بودن و نتوان گریستن".............................عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد
ن فقط ی دلیل قانع کننده ای می‌خوام 

دلیلش مفصله

مشاور پژوهشی (مقاله، پایان نامه، رساله)/                                                                            زندگی شاید آن لحظه مسدودی ست که نگاه من در نی نی چشمان تو خود را ویران می سازد.