2777
2789
عنوان

آقایون ی سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 1053 بازدید | 179 پست
بنطرم حق داره خب ناراحت میشه ولی من جای شما باسم ببخشید خانوادمو نمیبخشم چون فراموش کردنس سخته همسرت ...

نمیدونم در هر صورت گذشته خدا کنه فراموشش کنم ولی دیدن زنش بعد ازدواجش واسم سخته چون محبتاش قبلاً مال من بود من به این مدل محبت و قربون صدقه عادت داشتم و مدل محبتشو می‌دونم بده به یکی دیگه اذیتم می‌کنه ولی خب چاره چیه زنش بنده خدا چه گناهی کرده

اره اینم هست پاسخش واسه منم اوایل سوال بود به خدا بعد خوندن یه مطلب قانع شدم منظور این کتک های وحشیا ...

این سوال داداشمه بیشتر ،قانع نمیشه با این م که منظور کتک وحشیانه نیست و میگه همینه م چرا گفته شده ؟تو خودت دختری دوس داری کتک بخوری؟تساوی زن و مرد چی میشه؟چرا یِ مرد باید زن و بزنه؟مگه خدا اشتباه داره ؟که بگیم این یِ چیز حالا یکم تو دین مبهمه ،خدائه آدم که نیست ،اینجوری بگیم ؟

من م جوابی ندارم برا این حرفا ...البته اینکه منظور از کتک ،زدن وحشیانه نبوده رو میدونستم و گفتمم بهش اما قانع ش نکرده ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=203850986]نمیدونم در هر صورت گذشته خدا کنه فراموشش کنم ولی دیدن زنش بعد ازدواجش واسم سخته چون محبتاش قبلاً مال سعی کن فراموشش کنی عزیزم ب شوهر خودت نزدیک شو انشالله خدا ب دلت ارامس بده من درکت میکنم سخته